You are here

Praktische info

Toegangsbadge en personeelsbadge

Zowel de toegangsbadge als de personeelsbadge met foto worden aangemaakt op de personeelsdienst.

De witte toegangsbadge verleent toegang tot de werkplek en de parkeerplaatsen van AZ Delta. Er bestaan twee toegangsbadges: één voor campus Wilgenstraat-Westlaan-Menen en één voor campus Brugsesteenweg. Deze krijg je in functie van je plaats van tewerkstelling.

De personeelsbadge met foto wordt zichtbaar gedragen op de (beroeps)kledij. Op die manier maakt iedere medewerker zich identificeerbaar in het ziekenhuis.

Wegwijs

Via het Wegwijs-pocketboekje vind je vlotter je weg in het ziekenhuis. 

Parking en fietsenstalling

Medewerkers van campus Brugsesteenweg kunnen hun wagen parkeren op de Moermanparking. Deze parking is toegankelijk met een aparte parkeerbadge (dus niet de toegangsbadge) die je krijgt op aanvraag bij de  personeelsdienst.

Medewerkers van de campus Wilgenstraat en Westlaan kunnen parkeren op de Zuidpandparking (Zuidstraat Roeselare). Deze parking bevindt zich op wandelafstand van het ziekenhuis en is toegankelijk via de witte toegangsbadge.

De personeelsparking van de campus Wilgenstraat en Westlaan is voorbehouden voor medewerkers met late dienst of nachtdienst. Ook deze parking is toegankelijk via de witte toegangsbadge.

Op de campus Menen zijn geen voorbehouden parkeerplaatsen voor het personeel.

Voor de medewerkers die met de fiets naar het werk komen is er de mogelijkheid om hun fiets te stallen in de afgesloten fietsenstallingen.

Maaltijden

Alle medewerkers kunnen op werkdagen een maaltijd nemen in het ziekenhuisrestaurant tegen verminderde prijs. Het standaarddagmenu (soep, warme maaltijd en dessert) kost op elke campus 4,50 euro. De dagmenu en prijzenlijsten kan je terugvinden op intranet. Vegetarische maaltijden zijn verkrijgbaar op bestelling (dag zelf voor 10 uur door te geven aan de keuken).

Lockers

Medewerkers die beroepskledij dragen kunnen gebruik maken van een locker waarin persoonlijke  spullen en kledij worden opgeborgen. De personeelsdienst staat in voor de toekenning van deze lockers.

Medisch onderzoek

Iedere medewerker wordt bij opstart uitgenodigd bij de bedrijfsarts voor een medisch onderzoek. De personeelsdienst staat in voor de inplanning van deze afspraak.