You are here

Afdeling neurologie Roeselare

Dienstvoorstelling

Is een afdeling inwendige ziekten waar neurologische patiënten verblijven:  ziekte van parkinson - AZ Delta heeft als enig Vlaams ziekenhuis een dagziekenhuis parkinson- , multiple sclerose (MS), spieraandoeningen zoals bv. ALS, depressie, epilepsie...
Patiënten met een beroerte worden eerst opgenomen op de eenheid voor beroertezorg . Afhankelijk van de toestand van de patiënt komen ze na ongeveer 48 uur naar de afdeling. Patiënten na een trombectomie worden eerste opgenomen op de intensieve zorg. ​Er is een multidisciplinaire werking incl. beroertecoach.
De afdeling beschikt over een beveiligde uitgang.

Patiënten kunnen ook worden opgenomen voor observatie van o.a. :  evenwichtsstoornissen, krachtsvermindering, hoofdpijn en duizeligheid. 

Steve Breemersch

Hoofdverpleegkundige

Steve Breemersch
e   steve.breemersch@azdelta.be

Contactgegevens

t 051 23 74 60
e afd.neurologie@azdelta.be

Te bereiken

Campus Rumbeke, Deltalaan 1, Roeselare
Neem in het onthaal de lift naar de eerste verdieping en ga - wanneer u uit de lift stapt - naar rechts. De afdeling bevindt zich op de derde gang aan uw rechterkant.

Of

Neem in het onthaal de trap naar de eerste verdieping en ga - wanneer u boven komt - naar links. Sla opnieuw linksaf. De afdeling bevindt zich op de derde gang aan uw rechterkant.