You are here

AZ Delta borstkliniek voldoet aan de hoogste normen

AZ Delta is één van de 26 borstklinieken in Vlaanderen die sinds 2008 erkend zijn door de Belgische overheid. Het coördinerend borstcentrum van AZ Delta, dat jaarlijks 300 nieuwe borstkankerpatiënten opvangt, voldoet niet alleen aan de normen die onze overheid oplegt, maar is ook erkend door Eusoma voor de 3 campussen in Rumbeke, Menen en Torhout.


Deze Europese erkenning legt hogere normen op dan die welke momenteel in ons land gelden. De naleving van deze strenge Europese richtlijnen wordt in ons ziekenhuis jaarlijks gecontroleerd door middel van een audit.
De erkende AZ Delta borstkliniek beschikt over een gespecialiseerd team dat patiënten van alle campussen met de grootste zorg behandelt. Voor elke borstkankerpatiënt onderzoekt een heel team van verschillende specialisten wekelijks de beste behandeling. Het gaat om medisch oncologen, gynaecologen, gespecialiseerde chirurgen, radiotherapeuten, nucleaire artsen, pathologen, radiologen, borstkankerverpleegkundigen, psychologen en paramedisch personeel.

Patiënten met vragen hierover kunnen contact opnemen met onze borstverpleegkundigen op 051 23 38 55 of borstkliniek@azdelta.be.