You are here

Bezoekersregeling AZ Delta

Vanaf dinsdag 1 maart gaan er heel wat versoepelingen in werking omtrent onze bezoekersregeling. We vragen echter wel om steeds de voorzorgsmaatregelen te blijven respecteren. Houd afstand en draag een chirurgisch mondmasker (vanaf een leeftijd van 6 jaar). Onderstaande regeling geldt vanaf dinsdag 1 maart.


Bezoekersregeling AZ Delta

Algemene bezoekersregeling.

Vanaf 1 maart mag elke patiënt 2 bezoekers ontvangen op hetzelfde moment. Deze bezoekers hoeven niet meer vast te zijn en kunnen dus ook wisselen doorheen de bezoekuren. Bezoek mag vanaf 1 maart ook weer langer dan 1 uur op de kamer blijven. We vragen hierbij wel dat u zich houdt aan de basisvoorzorgsmaatregelen tijdens uw bezoek. Houd dus afstand en draag een mondmasker. Bezoekers die ziek zijn of symptomen vertonen, stellen hun bezoek uit!

Regeling begeleiders

Vanaf 1 maart zijn maximaal 2 begeleiders per patiënt toegelaten.

Bezoekersregeling kraamafdeling

Op de kraamafdeling is de gezinsbubbel (partner en broertjes/zusjes) onbeperkt welkom. Daarnaast kunnen er 4 bezoekers per namiddag langskomen. Deze 4 bezoekers hoeven niet meer vast te zijn. Kinderen van bezoekers zijn voorlopig nog niet toegelaten.

De volledige bezoekersregeling van ons ziekenhuis vindt u hier.