You are here

Bezoekregeling vanaf 8 november

Door de stijgende coronacijfers zijn we genoodzaakt om de bezoekregeling opnieuw aan te scherpen. Vanaf maandag 8 november zijn twee vaste bezoekers welkom per patiënt en dit voor maximum één uur per dag. Concreet betekent dit dat we van wisselende bezoekers opnieuw naar vaste bezoekers gaan per patiënt.


Bezoekregeling, onthaal campus Rumbeke

Om onze patiënten en medewerkers te beschermen tegen het stijgend aantal coronabesmettingen, gaan we opnieuw over naar een bezoekregeling met vaste bezoekers. Concreet betekent dit dat een patiënt vanaf nu twee vaste bezoekers mag ontvangen die individueel de patiënt kunnen bezoeken en dit voor maximum één uur per dag. Deze bezoekers mogen ook dagelijks langskomen. We benadrukken wel nog eens de belangrijkheid van de algemene voorzorgsmaatregelen. Ontsmet uw handen, houd 1,5 meter afstand en draag een chirurgisch mondmasker dat mond en neus bedekt. Indien u symptomen vertoont blijf u natuurlijk thuis.

Bezoek kan

  • elke dag tussen 14 en 20 uur (op de revalidatieafdeling van 16 uur tot 20 uur)
  • en op zaterdag en zondag/feestdag tussen 14 en 20 uur (ook op de revalidatieafdeling van 14 uur tot 20 uur).

De kraamafdeling volgt de algemene bezoekregeling. Ook daar zijn twee vaste bezoekers welkom. Gezinsleden (partner en kinderen) staan los van deze beperkingen. Dit wil dus zeggen dat op de kraamafdeling twee vaste bezoekers welkom zijn + de gezinsleden.

De bistro’s zijn over de middag (11 - 14 uur) niet langer toegankelijk voor bezoekers. Dit om voldoende afstand te kunnen bewaren tijdens de middag. Vanaf 14 uur zijn bezoekers dan opnieuw welkom.

Voor raadplegingen verandert er niets. Er is nog altijd één begeleider toegestaan, voor raadplegingen bij kinderziekten twee.