You are here

Bezoekregeling versoepeld

Vanaf vrijdag 21 mei is er weer meer bezoek mogelijk in AZ Delta. Zodra patiënten 3 dagen opgenomen zijn mogen ze om de 2 dagen bezoek krijgen van 1 vaste bezoeker uit dezelfde bubbel. Het bezoek mag maximum 1 uur duren.


Bezoekers aan het wachten

Doordat het aantal COVID-patiënten verder daalt, kunnen we weer meer bezoek toelaten in ons ziekenhuis. Vanaf 21 mei mogen patiënten die 3 dagen of langer in het ziekenhuis verblijven, bezoek krijgen om de 2 dagen van een vaste bezoeker uit dezelfde bubbel voor maximum 1 uur. De bezoeker is dus welkom vanaf dag 3 van de opname. Het bezoek mag op weekdagen tussen 14 uur en 20 uur en op zondagen/feestdagen tussen 14 en 18 uur.

We blijven natuurlijk heel voorzichtig. Aan de ingang van het ziekenhuis wordt de bezoeker gevraagd naar mogelijke symptomen die op COVID wijzen, als er geen symptomen zijn, wordt de bezoeker doorverwezen naar het infopunt in de inkomhal. Patiënten en bezoekers dragen een masker bij bezoek en volgen alle coronavoorzorgsmaatregelen goed op.

Kraamafdeling

Ook op de kraamafdeling is er opnieuw meer bezoek toegelaten. Grootouders kunnen nu op bezoek komen op de kraamafdeling voor maximum 1 uur en dit 1 keer. Er mag ook slechts 1 bubbel van grootouders aanwezig zijn op hetzelfde moment.

Twijfel over jouw bezoek? Via deze link vind je alle informatie over de bezoekregeling.