You are here

Borstkliniek AZ Delta beantwoordt aan hoogste normen

AZ Delta is één van de 26 borstklinieken in Vlaanderen die sinds 2008 erkend wordt door de Belgische overheid. Het coördinerend borstcentrum van AZ Delta, met jaarlijks 300 nieuwe borstkanker patiënten, haalt niet alleen de normen die onze overheid vraagt maar heeft ook een Eusoma-erkenning voor de 3 campussen Rumbeke, Menen en Torhout.


Deze Europese erkenning legt hogere normen op dan wat nu in ons land wordt vereist. Het naleven van deze strenge Europese richtlijnen wordt jaarlijks via een audit gecontroleerd in ons ziekenhuis.

De erkende borstkliniek AZ Delta heeft één gespecialiseerd team dat de patiënten op alle campussen behandelt met de grootste zorgvuldigheid. Voor elke borstkankerpatiënt bekijkt een heel team van verschillende specialisten samen wekelijks wat de beste behandeling is. Het gaat om medisch oncologen, gynaecologen, gespecialiseerde chirurgen, radiotherapeuten, artsen nucleaire geneeskunde, pathologen, radiologen, gespecialiseerde borstverpleegkundigen, psychologen en paramedici.

Patiënten die hierover vragen hebben, kunnen contact opnemen met onze borstverpleegkundigen op het nummer 051 23 38 55 of via borstkliniek@azdelta.be

Meer info over Eusoma