You are here

De week van de oudere

In AZ Delta laten we de week van de oudere van 17 tot 21 november niet ongemerkt voorbijgaan. Zowel in Roeselare als in Menen worden tal van activiteiten georganiseerd.

Op campus Brugsesteenweg krijgen de patiënten op maandag gymnastiek in groep en op dinsdag een voetbad en een handmassage. Woensdag is taartendag. Donderdag wordt er muziek en koffie met gebak geserveerd en vrijdag staat er een ontbijtbuffet klaar.

Op campus Westlaan krijgen de patiënten de maandag een bloemetje en een aperitiefje aangeboden. ’s Namiddags zijn er volksspelen en andere spelen in de dagzaal. Dinsdag staat er zitdans op het programma in de dagzaal. Woensdag is er een eucharistieviering gepland voor wie daar aan wil deelnemen. Donderdag is het verwendag met een verwenontbijt en voetbaden, hand- en voetmassages. En de vrijdag worden er wafels gebakken in de geriatrische afdelingen.

In Menen begint de week met een wafelbak. De dinsdag staat in het teken van liedjes zingen en zitdansen. Op woensdag zorgt het bezoek van kleuters voor wat verstrooiing. Donderdag wordt een video van het Menen van vroeger getoond en staan er ‘stovers’ op het menu.  En op vrijdag wordt de week afgerond met een eucharistieviering voor wie dat wenst.