Inschrijvingsformulier Delta Classic

Delta Classic voor Kom Op Tegen Kanker

Medewerkers en artsen van AZ Delta organiseren op zaterdag 27 april de allereerste ‘Delta Classic’. Dat is een uitgestippeld wielerparcours zowel voor geoefende renners, recreanten als gezinnen. Je fietst 40, 70 of 110 km.

Je hebt keuze tussen een traject van 40, 70 of 110 km. De fietstocht start in Roeselare op campus Brugsesteenweg tussen 12.00 en 14.00 uur en heeft stop- en bevoorradingsplaatsen in campus Torhout en campus Menen. Parkeren kan op de bezoekersparking van campus Brugsesteenweg. Starten en inschrijven doe je via de Gasthuisstraat (volg de wegwijzers).

De tocht eindigt in Roeselare. Na de rit staat er een foodtruck klaar in de Gasthuisstraat tussen 17.00 uur en 19.00 uur met een lekkere hap!

Wie vooraf inschrijft kan er ook voor kiezen om te starten in Torhout of Menen. Op de dag zelf is het ook nog mogelijk om ter plaatste in te schrijven op campus Brugsesteenweg. 

Deelnemen kost 15 euro, kinderen onder de 12 jaar fietsen gratis. Er is bevoorrading en na de rit een lekker hapje.

De opbrengst gaat naar de drie Deltateams die deelnemen aan de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker en daarvoor 15000 euro inzamelen. 

(*) In het kader van de verzekering, zijn naam, adres en geboortedatum van de deelnemer verplicht in te vullen.

GPX-bestanden voor GPS:

Delta_Classic.gpx

Delta_Classic_Menen.gpx

Delta_Classic_Torhout.gpx