You are here

Symposia

22 september 2022 - Symposium met diverse topics

Dit symposium behandelt uiteenlopende topics; subspecialisatie geriatrie, behandeling obesitas, pijnbehandelingen voor nek- en rugpijn, handchirurgie, preventie en behandeling urineweginfecties.

Meer info over programma en inschrijven

27 september 2022 - Netwerksymposium spoed

RADar 8.15 – 17 uur

29 september 2022- Symposium neurologie

De dienst neurologie organiseert een symposium met als titel: De vele gezichten van MS en parkinson: evoluties anno 2022 Zowel multiple sclerose als de ziekte van Parkinson zijn ziektebeelden die de laatste jaren opvallende evoluties voor onderzoek en behandeling hebben doorgemaakt.

Meer info over programma en inschrijving

6 oktober 2022 - Allergiesymposium

De Allergiekoepel van AZ Delta nodigt u graag uit op hun eerste avondsymposium op 6 oktober 2022. De diensten longziekten, neus-keel-oorziekten, kinderziekten, maag-darm-leverziekten, huidziekten laboratoriumgeneeskunde, oogziekten, anesthesie en urgentiegeneeskunde van AZ Delta hebben de handen in elkaar geslagen tot het oprichten van een discipline overschrijdende 'Allergiekoepel'. £
Via deze Allergiekoepel bieden we de patiënt een multidisciplinair traject aan en willen we de hulpverlener wegwijs maken in een optimale en doelgerichte doorverwijzing. Op het programma van dit symposium staan dan ook topics uit de diverse disciplines. 
Meer informatie over het programma en mogelijkheid tot inschrijven, kunt u hier terugvinden.

13 oktober 2022 - Neurochirurgische innovaties'

De dienst neurochirurgie van AZ Delta organiseert een avondsymposium op 13 oktober 2022. De inhoudelijke focus van deze avond zal liggen op het streven naar kwaliteitsgerichte zorg door implementatie van nieuwe klinische en technologische neurochirurgische ontwikkelingen. Dit wordt geïllustreerd met de verschillende subspecialisaties, waaronder spinale, oncologische, functionele en pediatrische neurochirurgie.
Ook zal worden stilgestaan bij de ontwikkeling van objectiveerbare manieren om verbetering van kwaliteitsvolle neurochirurgische zorg te meten en op te volgen.
Het symposium kan ook online gevolgd worden. Indien u online volgt, ontvangt u de dag voor het symposium een registratielink, waarmee u zich de avond zelf kan aanmelden.
Klik hier voor meer informatie.

21 oktober 2022- workshops stemkliniek

22 oktober 2022- Symposium borstkliniek

Na een nieuwe goede score van Eusoma organiseert de borstkliniek van AZ Delta op zaterdag 22 oktober een symposium. Het programma bestaat uit een wetenschappelijk deel - zowel algemeen benaderd als specifiek voor elke doelgroep - gekoppeld aan een bezoek aan enkele afdelingen van AZ Delta campus Rumbeke. Voor artsen-specialisten, huisartsen en kinesitherapeuten is het ook mogelijk om het symposium online te volgen.

Meer info over het programma en inschrijving. 

26 oktober 2022- Week van de beweging

15 november 2022- Netwerksymposium spoed

RADar 8.15 – 17 uur