You are here

Nieuws

Wie op reis wil deze zomer binnen de Europese Unie zal gebruik kunnen maken van een coronacertificaat. Lees hier meer over dat certificaat.

Artist Christo° Marichal uit Roeselare schenkt AZ Delta 'Connect people again'. Een werk dat symbool staat voor de verbondenheid van de mensen.

Vanaf maandag 14 juni is er opnieuw meer bezoek toegelaten in AZ Delta. Lees hier alle nieuwe versoepelingen die ingaan op 14 juni.

AZ Delta heeft van een internationale expertenjury van de non-profitorganisatie Shared Patient eXperience (SPX) een speciale vermelding gekregen voor het project Unieke mensen. Het is een project om een ziekenhuis te laten aanpassen aan mensen met een beperking.

Wie deze zomer wil reizen en hiervoor een reisattest nodig heeft, kan terecht in de verschillende afnameposten van AZ Delta.

Op campus Menen verandert de groenzone. We zetten in op meer en betekenisvoller groen met aandacht voor de biodiversiteit.

Leer- en innovatiecentrum RADar, AZ Delta, heeft de goedkeuring gekregen om het ADAM-project uit te rollen. Een project om met AI kennis uit data te halen.

Op campus Menen vond de eerste ingreep plaats met de nieuwe knierobot. Die zorgt ervoor dat er nog nauwkeuriger kan gewerkt worden.

Op maandag 31 mei legden 14 parkinsonpatiënten testen af in ons sportmedisch centrum Sport'R. Dit najaar gaan ze de Tsergo RI beklimmen.

Momenteel zijn er heel wat infecties met RSV. Dr. Inge Matthijs legt uit wat RSV precies is en en geeft mee wanneer je het best een arts raadpleegt.

Pages