You are here

Nieuws

Het AZ Delta heeft met succes de eerste patiënten behandeld met een papierdun implantaat tegen ernstige migraine. Het implantaat werd ontwikkeld door de Nederlandse startup Salvia BioElectronics.

AZ Delta kan mooie resultaten voorleggen i.v.m. het overlevingspercentage van borstkankerpatiënten na vijf jaar.

De werken aan de parkeertoren van campus Torhout zijn volledig afgerond. In een eerste fase is de parkeertoren enkel open voor medewerkers en artsen.

Komend weekend vindt het Europees kampioenschap triatlon plaats in Menen. Tijdens dit weekend zal onze campus in Menen beperkt toegankelijk zijn.

De dienst hematologie heeft een nieuwe JACIE accreditering ontvangen. Dit is een Europees kwaliteitslabel voor stamceltransplantatieen celtherapie.

AZ Delta behaalde een internationale erkenning als supraregionaal traumacentrum. Dit verzekert een uitstekende opvang voor zwaargewonde patiënten.

In ons jaarverslag blikken we graag nog eens terug op 2022. Vorig jaar was op vele vlakken een start van iets nieuws. Ontdek het in ons jaarverslag.

Nog tot vrijdag 20 oktober kan je het werk van Nick Ervinck komen bezichtigen in ons leer- en innovatiecentrum RADar.

Prof. dr. Dirk Pevernagie is sinds juni gestart als staflid bij de dienst longziekten en versterkt vooral het team van het slaaplab.

28 juni start het ZSG op zijn nieuwe locatie op campus Rumbeke vlakbij de dienst spoedgevallen. Slachtoffers uit heel West-Vlaanderen kunnen hier terecht.

Pages