You are here

Nieuws

Expeditie Parkili, met 12 parkinsonpatiënten, heeft zijn eerste top bereikt. De M’Goun, 4071 meter hoog, is het eerste hoogtepunt van de expeditie.

tekening van tablet en hand die iets aanwijst op de tablet

Er is een vernieuwde versie van uw medisch dossier dat u online kan inkijken. In het dossier staan de medische gegevens over uw gezondheidstoestand.

Sinds 1 oktober maakt dr. Ann-Sophie Wynsberghe deel uit van de dienst kinderziekten van AZ Delta. Dr. Wynsberghe zal werkzaam zijn op campus Torhout.

De hogeschool Vives wil op de site van AZ Delta in Rumbeke een nieuwe vestiging bouwen voor de opleiding bachelor verpleegkunde. Vives en AZ Delta willen zo de krachten bundelen om werk te maken van een toekomstgerichte opleiding en leeromgeving.

Op 17 oktober vertrekken 12 parkinson patiënten op expeditie naar Marokko. Daar zullen ze 2 toppen van 4000 meter beklimmen in het atlasgebergte.

Op de tweede verdieping van campus Rumbeke is de stille ruimte geopend die de naam Stilteruimte meekreeg.

25 & 26 januari organiseert RADar een tweedaagse conferentie over hoe we kunnen leren uit wat we doen in het ziekenhuis en wat te doen met die kennis.

Oktober is de internationale actiemaand tegen borstkanker. De borstkliniek van AZ Delta organiseert daarom verschillende acties.

Er is een nieuwe bezoekregeling op de kraamafdeling van AZ Delta. Vanaf nu zijn er twee bezoekers per kamer toegelaten voor maximum één uur.

Meer dan 500 Vlaamse zorgvoorzieningen maken hun vaccinatiegraad tegen COVID-19 bij hun medewerkers bekend op Zorgkwaliteit.be. Bij AZ Delta is dit 97,85%.

Pages