You are here

Nieuws

Op 1 februari 2023 starten we vanuit de spoedopname van campus Rumbeke AZ Delta met 'PIT Roeselare'. PIT is de afkorting voor 'Paramedisch Interventie Team.

Siemens Healthineers België en AZ Delta werken samen om vanop afstand MRI-onderzoeken uit te voeren. Dit biedt voordelen vanuit verschillende perspectieven.

Het Vlinderhuis bestaat in januari 2023 10 jaar! Al 10 jaar lang biedt het een warme plek voor (klein)kinderen van patiënten met een ernstige aandoening.

Peritoneale dialyse is een vorm van dialyse waarbij gebruik wordt gemaakt van het buikvlies. Deze dialyse kan de patiënt zelf thuis uitvoeren.

330 nierpatiënten kregen op tweede kerstdag een herbruikbare tas cadeau. Een praktisch geschenk voor het heen en weer gereis naar de dialyse.

De dienst radiotherapie van AZ Delta heeft als eerste ziekenhuis in Europa een internationale accreditatie behaald voor stereotactische radiochirurgie.

Op 1 december is in West-Vlaanderen een ziekenhuisoverschrijdende wachtdienst handchirurgie van start gegaan, georganiseerd door de diensten orthopedie.

Dr. Marie Behaeghe maakt sinds begin november deel uit van het lab pathologie. Ze is actief over de verschillende campussen heen.

Dr. Felicia Bentin is sinds begin november nieuw als geriater in ons ziekenhuis. Ze zal vooral werken op campus Rumbeke en campus Menen.

Sinds 1 november maakt dr. Jean-Christophe Van Cutsem als vast staflid deel uit van de dienst spoedgevallen. Hij zal actief zijn op campus Rumbeke & Torhout.

Pages