You are here

Nieuws

Speciaal voor de Internationale Dag van de Handhygiëne lanceert AZ Delta de podcast ‘Niks aan de Hand’. In deze podcast overlopen we 10 stellingen over handhygiëne.

AZ Delta wil zijn patiënten verzekeren correct te handelen bij NMR en andere onderzoeken en houdt zich aan de richtlijnen van de overheid om geen supplementen aan te rekenen voor een NMR tijdens de kantooruren en ook niet voor een dringend onderzoek buiten de kantooruren.

Alles wordt meer en meer digitaal. We willen niemand digitaal uitsluiten. Daarom ondertekende AZ Delta, samen met ARhus, de stad Roeselare en heel wat andere partners, deze week het charter “Iedereen digitaal”. Heb je digitale vragen? Kom langs in ons Digipunt.

AZ Delta werkt aan de ontwikkeling van een app die stemstoornissen sneller opspoort met behulp van artificiële intelligentie.

Maak kennis met kindertandarts Annelien Genouw, nieuw op onze dienst mond-kaak-aangezichtschirurgie op campus Torhout.

Kom op zondag 17 maart naar de Dag van de Zorg. Ontdek tussen 10 en 17 uur campus Torhout, waar we ons elke dag inzetten voor warme zorg.

Nele Verbrugghe, verpleegkundige uit onze mobiele equipe, heeft de MoMo-prijs gewonnen. De prijs voor morele moed reiken we jaarlijks uit aan een medewerker of arts die opkomt voor patiënten en collega's.

Het waarschuwingsniveau werd verhoogd naar code oranje. Daarom vragen we aan bezoekers en patiënten om rekening te houden met volgende maatregelen.

Maak kennis met Dr. Karel Dewulf, nieuw als uroloog in ons ziekenhuis

Dr. Valentin Petit is nieuw als arts op de dienst radiologie. Welkom ons ziekenhuis.

Pages