You are here

Nieuws

Vanaf nu kan iedereen zich zonder afspraak met een CTPC code aanmelden voor PCR test (Roeselare, Menen, Tielt, Torhout). Elke weekdag van 13 tot 16.30 uur.

Midden januari 2022 starten de werken aan de Oude Leielaan in Menen. Deze werken zullen een invloed hebben op de bereikbaarheid van campus Menen.

Tijdens de feestdagen van kerst en nieuw geldt een uitzonderlijke bezoekersregeling. Elke patiënt mag 4 vaste bezoekers ontvangen, maximum 2 tegelijk.

Sinds 1 oktober versterkt dr. Muyldermans de dienst hartziekten als staflid interventiecardiologie. Hij zal werkzaam zijn op de campsusen Rumbeke & Torhout.

Alle zorgverleners kunnen zich zonder afspraak aanmelden voor snelle COVID-PCR-afname in de triageposten in Roeselare, Torhout, Menen en Tielt.

Wie vanaf 8 december naar AZ Delta komt, wordt gecontroleerd op een geldige coronapas en symtpomen. Ook patiënten zonder geldige coronapas krijgen toegang.

De patiënt mag 2 vaste bezoekers aanwijzen die onderling afspreken wanneer ze apart op bezoek komen. Vanaf 8 december maken we ook gebruik van de coronapas.

Het diabetescentrum van AZ Delta kreeg de conventie voor geavanceerde en dure technologie. Zo kunnen we de nieuwst technologieën aanbieden.

Delfine Persoon geeft een bokssessie aan parkinsonpatiënten. Dit maakt deel uit van het nieuwe ParkiHi³T project van AZ Delta.

Om een patiënt te bezoeken, in AZ Delta, hebt u weer een bezoekers- of mantelzorgkaart nodig. De bezoekersregeling in AZ Delta wordt aangepast om de verdere opmars van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Pages