You are here

Nieuws

Fietsbrugje tussen AZ Delta en omgeving officieel geopend

Het fietsbrugje dat de verbinding maakt tussen AZ Delta en centrum Oekene werd vandaag officieel ingereden door Roeselaarse schepen mobiliteit Griet Coppé, beleidscoördinator mobiliteit AZ Delta Philip Boussauw en enkele medewerkers die met de fiets naar het werk komen. 

Volgende week neemt de dienst hartziekten opnieuw deel aan de Week van het Hart....

De telefonieproblemen bij Telenet zijn weer opgelost zodat campus Brugsesteenweg in Roeselare en campus Menen weer gewoon bereikbaar zijn.

Op campus Brugsesteenweg in Roeselare zijn momenteel bouw- en renovatiewerken aan de gang. Een oud gedeelte wordt straks afgebroken, er komt een nieuwe verbindingsgang en de renovatiewerken in de voormalige kraamafdeling zijn gestart.

Wegenwerken rond campus Torhout en de triagepost.

Dr. Delphine Van den bosch versterkt sinds deze maand de dienst urgentiegeneeskunde als staflid.

Zin om als student je stage te lopen bij AZ Delta? Dat kan! Er zijn zowel mogelijkheden binnen de zorg als binnen de ondersteunende diensten.
Meer weten? Surf hier even verder!

Donderdag 10 september, webinar met dr. Karl Dujardin over de toekomst van mobiele gezondheidszorg.

Deze voormiddag is de laatste coronapatiënt op campus Rumbeke naar huis mogen gaan. Er zijn nu geen coronapatiënten meer opgenomen in AZ Delta.

Als je regelmatig naar het ziekenhuis komt kan je je een 10-beurtenkaart kopen, wat goedkoper uitvalt. Je komt dan binnen met een gewoon parkeerticket en je koopt een 10-beurtenkaart aan via de parkeerautomaat.

Pages