You are here

Nieuws

Dr. Felicia Bentin is sinds begin november nieuw als geriater in ons ziekenhuis. Ze zal vooral werken op campus Rumbeke en campus Menen.

Sinds 1 november maakt dr. Jean-Christophe Van Cutsem als vast staflid deel uit van de dienst spoedgevallen. Hij zal actief zijn op campus Rumbeke & Torhout.

Dr. Andreas Vanclooster is sinds begin oktober een nieuw staflid bij de dienst oogziekten. Hij zal actief zijn op campus Brugsesteenweg in Roeselare.

Dr. Sofie De Meulder versterkt sinds 1 oktober het team van maag-darm-leverartsen. Ze zal vooral werken op campus Torhout en campus Rumbeke.

Vanaf 16 november ga je voor een covidtest naar het ziekenhuis. Je kan dus niet meer terecht in de gewone testcentra in Roeselare, Torhout en Menen.

Dr. Jan Devloo startte op 1 oktober als staflid van de dienst urgentiegeneeskunde. Hij zal voornamelijk actief zijn op campus Rumbeke en Rembert Torhout.

Sinds 1 oktober maakt dr. Rutger Callens deel uit van het team hematologie als vast staflid. Hij gaat aan de slag op campus Rumbeke en campus Menen.

Sinds 1 oktober is dr. Kris Gillis gestart als cardioloog - elektrofysioloog in ons team hartziekten. Hij gaat aan de slag in campus Rumbeke & campus Menen.

Wandel mee met FAST 4-ward, een interactieve wandeling. Beweging is namelijk een belangrijke factor in de preventie van beroertes.

Tijdens de Week van de Verpleegkundigen in het Kursaal Oostende werd de allereerste MRI-scan vanop afstand uitgevoerd in ons land.

Pages