You are here

Nieuws

Het diabetescentrum van AZ Delta kreeg de conventie voor geavanceerde en dure technologie. Zo kunnen we de nieuwst technologieën aanbieden.

Delfine Persoon geeft een bokssessie aan parkinsonpatiënten. Dit maakt deel uit van het nieuwe ParkiHi³T project van AZ Delta.

Om een patiënt te bezoeken, in AZ Delta, hebt u weer een bezoekers- of mantelzorgkaart nodig. De bezoekersregeling in AZ Delta wordt aangepast om de verdere opmars van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Op 2 november is dr. Du Four gestart als staflid op de dienst neurochirurgie. Ze zal werkzaam zijn op campus Rumbeke en campus Menen.

Vanaf maandag 8 november is er een nieuwe bezoekregeling. Elke patiënt mag dagelijks twee vaste bezoekers ontvangen voor maximum één uur per dag.

Een bib op wielen en REVA-corner zorgen voor ontspanning op campus Brugsesteenweg. Op die manier kunnen patiënten bij de revalidatie even tot rust komen.

Dr. Bernard Schockaert is aangesteld als staflid anesthesie-reanimatie sinds 1 oktober. Hij zal actief zijn op de campussen Rumbeke en Torhout.

Om de symptomen van een beroerte beter te herkennen, is er nu een rapnummer: de FAST-song. Het is namelijk belangrijk om snel in te grijpen bij een beroerte.

Expeditie Parkili, met 12 parkinsonpatiënten, heeft zijn eerste top bereikt. De M’Goun, 4071 meter hoog, is het eerste hoogtepunt van de expeditie.

tekening van tablet en hand die iets aanwijst op de tablet

Er is een vernieuwde versie van uw medisch dossier dat u online kan inkijken. In het dossier staan de medische gegevens over uw gezondheidstoestand.

Pages