You are here

Nieuwe medisch directeur

Dr. Luc Harlet is aangesteld als nieuwe medisch directeur in AZ Delta. Hij volgt dr. Lieven Wostyn op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Dr. Luc Harlet werkt al sinds 1993 in ons ziekenhuis als maag-darm-leverarts vooral op campus Menen. Hij speelde een actieve rol bij de fusies. Tot nu tot was hij ook voorzitter van de medisch-ethische commissie.


Dr. Lieven Wostyn en medisch directeur dr. Luc Harlet

Dr. Harlet is er klaar voor om aan deze belangrijke taak te beginnen. “Eerst en vooral ben ik AZ Delta zeer dankbaar dat ik de kans krijg om medisch directeur te worden van deze toch grote organisatie. Ik zal mijn uiterste best doen om de verwachtingen van de organisatie in te lossen.
Ik besef dat het een zeer grote en zeer diverse opdracht zal zijn gaande van het goed opvolgen van de medische beleidsplannen, een goede interactie met de medische diensthoofden tot het koesteren van de medewerkers. Dit om alles goed te kunnen organiseren met als doel samen de patiënt de best mogeijke gezondheid en zorg te kunnen geven die hij of zij verdient. Nu en morgen."