You are here

Online inkijken medisch dossier: vernieuwde versie

startpagina patiëntenportaal

Het patiëntenportaal mijn.azdelta.be is vernieuwd. De eerste versie van het patiëntenportaal, waar u online uw medisch dossier kunt inkijken, is op verschillende punten aangepast en verbeterd. Al 78.056 patiënten vonden hun weg naar dit portaal.

In mijn.azdelta.be kunnen patiënten onder andere snel en veilig hun medisch dossier met de gegevens over hun gezondheidstoestand bekijken zoals bijvoorbeeld de brieven van de artsen, de resultaten van de testen van het lab... Het is ook mogelijk om er online een afspraak te maken bij heel wat artsen.
Het vernieuwde zorgportaal is niet alleen veel overzichtelijker, er zijn ook veel verbeteringen. Zo kunt u bijvoorbeeld meteen na inloggen een overzicht zien van nieuwe berichten of vragenlijsten… en er is nu ook een zoekfunctie.

Door de mogelijkheid te bieden uw persoonlijke gezondheidsgegevens te bekijken, (wanneer u dat wil), hopen we de betrokkenheid bij uw eigen zorg te verhogen. Op basis van goede informatie kunt u namelijk bewuster keuzes maken in verband met uw gezondheid.

Lees hier hoe je je dossier kan inkijken