You are here

Comfort op de kamer

Om uw verblijf comfortabeler te maken, biedt AZ Delta Roeselare en Menen een aantal extra diensten aan.

Maaltijden

U krijgt een ontbijt tussen 7 en 8 uur 's morgens. 

Op de middag staat er een warme maaltijd voor u klaar.

's Avonds rond 18 uur is er een broodmaaltijd.

's Morgens en 's avonds komt een broodbuffetwagen langs op de kamer. U kunt dus op dat moment kiezen in verschillende soorten brood, beleg, yoghurtjes, fruit.  

Radio en televisie

Alle kamers hebben radio en televisie. Dit is gratis.

Telefoon en gsm

Op de kamer kunt u beschikken over een telefoontoestel waarmee u rechtstreeks naar buiten kunt bellen. Daarvoor vraagt u een code aan, aan het onthaal. Die code kost 2,5 euro en bijkomend komt ook de kostprijs van de telefoongesprekken op de ziekenhuisfactuur.

Als u zelf de telefoon niet gebruikt en alleen opgebeld wordt, dan wordt de 2,5 euro niet aangerekend.

Het gebruik van een gsm is toegelaten tenzij anders is aangegeven. In elke risicozone wijzen we erop dat u uw gsm moet uitschakelen. Gsm’s kunnen de apparatuur verstoren op:

  • intensieve zorg
  • midcare
  • hartbewaking
  • neonatalogie
  • het operatiekwartier

De draagbare telefoons die artsen en medewerkers gebruiken zijn geen gsm’s, maar draadloze telefoons die werken op een lagere frequentie. Ze functioneren enkel binnen het ziekenhuis.

 

Hier vindt u meer info voor familie en kennissen die de dienst willen bereiken

Internet

Draadloos internet is beschikbaar op de kamer. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij de onthaalmedewerkers. Het gebruik van het internet is gratis.

Een rek met tijdschriften en kranten

Kranten en tijdschriften

In Roeselare kunt u kranten en tijdschriften kopen aan het onthaal. Patiënten die het bed niet mogen of kunnen verlaten, kunnen de krant op hun kamer ontvangen. De verpleegkundigen helpen u graag.

Klaarstaande rolstoelen voor patiënten in het onthaal

Restaurant

Samen met uw familie en vrienden kunt u voor een hapje en een drankje terecht in het restaurant van het ziekenhuis. U kunt er kiezen uit een assortiment warme maaltijden, snacks, koude schotels, broodjes en drankjes. Meld dan eerst aan de verpleegkundige van uw afdeling dat u de dienst even verlaat.

Klaarstaande rolstoelen voor patiënten in het onthaal

Rolstoelen

U kunt een rolstoel lenen in de inkomhal van het ziekenhuis. Breng de rolstoel na gebruik zo snel mogelijk terug voor andere patiënten.

Rookverbod

In het ziekenhuis geldt een algemeen rookverbod. Roken is enkel toegelaten in de rookruimtes buiten.

Meer info