You are here

Infosessies/studiedagen

Infosessies mantelzorg Parkinson

Woensdag 28 september - Zorgcafé Parkiwie met koffie en taart

Klik hier om de infosessies rond parkinson te bekijken. 

13 oktober 2022 - Symposium 'Kwalitatieve zorg door neurochirurgische innovaties'

Namens de dienst neurochirurgie van AZ Delta verwelkomen we u graag op ons avondsymposium op 13 oktober 2022. De inhoudelijke focus van deze avond zal liggen op het streven naar kwaliteitsgerichte zorg door implementatie van nieuwe klinische en technologische neurochirurgische ontwikkelingen. We willen dit  illustreren met de verschillende subspecialisaties, waaronder spinale, oncologische, functionele en pediatrische neurochirurgie.
Ook zal worden stilgestaan bij de ontwikkeling van objectiveerbare manieren om verbetering van kwaliteitsvolle neurochirurgische zorg te meten en op te volgen.

We hebben het genoegen om prof. dr. Bart Depreitere, PhD (neurochirurg UZ Leuven) als spreker op deze avond te mogen ontvangen. Hij zal een aantal beschouwingen delen betreffende de behandelkwaliteit bij degeneratieve spinale problemen. Het symposium wordt ingeleid door Johan Hellings, algemeen directeur van AZ Delta. We sluiten af met een walking dinner.

Het symposium kan ook online gevolgd worden. Indien u online volgt, ontvangt u de dag voor het symposium een registratielink, waarmee u zich de avond zelf kan aanmelden.

Klik hier voor meer informatie.