You are here

Podcast

ParkiPodcast

In de Parkipodcast hebben we het over de ziekte van Parkinson en alle gevolgen die daarmee gepaard gaan. We gaan in gesprek met patiënten, artsen, medisch personeel en een patiëntenvereniging en gaan zo op zoek naar antwoorden op de talloze vragen die opkomen bij het horen van de diagnose.

Beluister hier aflevering 1:

Beluister alle afleveringen.

 

 

 

PODsport

In PODsport hebben we het over gezondheid in de sport. Elke aflevering kiezen we één aspect van het sporten en gaan we hier dieper op in. Deze PODcast wordt opgenomen in samenwerking met het sportmedisch centrum Sport'R.

Beluister hier de aflevering over 'De Marathon':

Beluister alle afleveringen.

 

 

 

Hartig woordje uitleg

Naar aanleiding van Week van het Hart (25-30 september) trakteren we je graag op een boeiende podcast die je eindelijk het juiste antwoord geeft op bestaande mythes over ons hart. We hebben het over de zin en onzin rond bewegen, het eten van light producten, een gebroken hart en inktvissen, roken, het eten van fruit, stress en nachtrust, cholesterol...

Beluister hier de podcast:

 

 

 

Met de mantel der liefde

In deze podcastreeks gaan we in gesprek met de mantelzorger naast de kankerpatiënt, want ook voor hen is de diagnose kanker vaak heel erg zwaar. Straffe verhalen waarin de mantelzorger centraal staat.

Beluister hier aflevering 3:

Beluister alle afleveringen.