You are here

Betaling via Doccle

Wat is Doccle?

Met Doccle kunt u documenten ontvangen, betalen, ondertekenen en bewaren in uw persoonlijke Doccle-account. Altijd en overal is uw administratie bereikbaar via pc, smartphone of tablet.

Voordelen van Doccle

  • Al uw documenten worden veilig én gratis in uw persoonlijke digitale kluis bewaard.
  • U krijgt een boodschap in de app of een e-mail bij elk nieuw document, dus u mist nooit een document.
  • Het is makkelijk om facturen te betalen via de betaalknop. Wanneer de vervaldag van een factuur dichterbij komt, krijgt u een herinnering.
  • Al uw documenten worden netjes opgeslagen dus u hoeft niet meer te zoeken naar documenten. U kunt ook zelf documenten toevoegen.
  • En uw persoonlijke Doccle-account is én blijft gratis.

Hoe starten met Doccle?

Om uw facturen van AZ Delta digitaal te ontvangen betalen en bewaren, voegt u AZ Delta toe aan uw Doccle-account.
Hebt u nog geen Doccle-account, dan kunt u die eenvoudig aanmaken.

3 mogelijkheden om AZ Delta toe te voegen aan uw Doccle-account

1/ Via Doccle-QR-code

U krijgt een factuur van AZ Delta met een QR-code en u scant de Doccle-QR-code met uw smartphone. AZ Delta wordt automatisch toegevoegd in uw bestaande Doccle-account. Hebt u nog geen account dan kunt u er eenvoudig één maken.

2/ Via Doccle-app

Of u surft naar www.doccle.be of u installeert en opent de Doccle-app op uw tablet of smartphone.
Meld u aan op uw bestaande account of maak een nieuwe account.
Vervolgens voegt u AZ Delta toe aan uw account via het menu ‘verbindingen’. Zoek het AZ Delta -logo en geef uw persoonlijke codes in. Dit zijn uw rijksregisternummer, dat vindt u op de achterzijde van uw identiteitskaart en uw patiëntnummer, dit vindt u bovenaan op uw factuur.  

3/ Via uitnodiging per e-mail

Of u krijgt een uitnodiging per e-mail van Doccle om uw facturen van AZ Delta digitaal te krijgen. U klikt op de ‘Toevoegen op Doccle’-link in de e-mail. Vervolgens logt u in op uw bestaande Doccle-account of u maakt een nieuwe account aan als u er nog geen heeft. AZ Delta wordt dan automatisch toegevoegd. U hebt hiervoor geen codes nodig.

U kiest dus een van deze 3 mogelijkheden en u krijgt vervolgens de facturen digitaal via Doccle op pc, tablet of op je smartphone.

Telkens er een nieuw document wordt verstuurd, krijgt u een e-mail of een boodschap in de Doccle-app.