You are here

Start bouw huisartsenwachtpost en ZSG

Op campus Rumbeke is de bouw gestart van de huisartsenwachtpost en het definitieve Zorgcentrum na Seksueel Geweld (ZSG). Beide gebouwen komen ter hoogte van de spoeddienst. De spoeddienst blijft tijdens de werken altijd bereikbaar, hiervoor volg je de rode borden.

Huisartsenwachtpost

De huisartsenwachtpost is er voor patiënten die dringende medische hulp nodig hebben tijdens het weekend of feestdagen. De wachtpost zal vlakbij de spoeddienst liggen. Als patiënt komt u beter eerst langs de huisartsenwachtpost. De huisarts van wacht zal u vaak sneller kunnen helpen. Indien nodig kan hij of zij u dan alsnog doorsturen naar de spoeddienst. De huisartsenwachtpost zal vermoedelijk klaar zijn eind oktober 2023.


Het plan van de toekomstige huisartsenwachtpost

Zorgcentrum na Seksueel Geweld

Op 8 maart opende het Zorgcentrum na Seksueel Geweld op campus Rumbeke. Dit centrum is gevestigd in een voorlopig onderkomen bij ingang Oost. Nu is ook de bouw gestart van het definitieve zorgcentrum. Deze zal achter de spoeddienst liggen op campus Rumbeke. Het einde van deze werken is voorzien eind mei 2023.


Het plan van het toekomstige zorgcentrum na seksueel geweld