You are here

Webinar - Unieke mensen verdienen warme zorg

Op 23 maart, om 20.00 gaat de webinar ‘Unieke mensen verdienen warme zorg’ door. Centraal op deze avond staat de zorg voor patiënten met een complexe meervoudige verstandelijke en/of fysieke aandoening(en) tot 25 jaar.


webinar - unieke mensen verdienen warme zorg
Dit evenement gaat ten gevolge van COVID - 19 volledig online door

Een ziekenhuisopname is voor mensen met een complexe ondersteuningsnood en – zorgvraag of voor patiënten met een beperking heel ingrijpend. Veel ouders en begeleiders hebben ervaren dat het moeilijk is om de goede en noodzakelijke extra zorg, die hun kinderen/cliënten thuis krijgen, voort te zetten in het ziekenhuis. De zorg blijkt vaak onvoldoende te zijn afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van deze doelgroep.

Als ziekenhuis willen we dit probleem aanpakken. Door in het voorbije jaar goed te luisteren naar patiënten, ouders, mantelzorgers, begeleiders, externe organisaties, professionals en experts hebben we heel wat bruikbare informatie verzameld om onze zorg voor deze unieke patiënten grondig te verbeteren. Zo spelen we beter in op de specifieke behoeften van patiënten, hun ouders en/of begeleiders.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor de webinar ‘Unieke mensen verdienen warme zorg’. Inschrijven kan hier.