You are here

Sollicitatieproces

Voel je de match al? En heb je tussen onze vacatures jouw mogelijks toekomstige nieuwe job gevonden? Super! Laat ons van start gaan dan

Sollicitatie

Laat je enthousiasme voor de job alvast blijken door ons online jouw cv en motivatiebrief te bezorgen. 

Screening van je cv

Onze recruiter bekijkt jouw sollicitatie grondig en gaat na of deze aansluit bij het profiel voor de job. Het is mogelijk dat we je bellen om alvast een aantal vragen beantwoord te krijgen. Sowieso hoor je binnen de 2 weken van ons!

Eerste gesprek

Zien we een mogelijke match, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Je maakt tijdens dit gesprek onmiddellijk kennis met je toekomstige leidinggevende en krijgt de kans om zelf ook vragen te stellen

Online assessment

Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert (bv. expertfunctie of een leidinggevende functie), plannen we in de selectieprocedure een online assessment. Dit behelst o.a. een persoonlijkheidsvragenlijst en bv. een redeneer- en/of planningstest. No worries: we testen enkel wat we écht willen weten, je kan dit online assessment van thuis uit afleggen en we stemmen met je af wanneer dit best past. 

Tweede gesprek

Omvat de selectieprocedure een online assessment, dan nodigen we je graag nog eens uit om de resultaten samen met je te bespreken. Tijdens dit tweede gesprek maak je ook kennis met de manager/directeur van jouw afdeling en/of de betrokken arts.

Aanwerving

Hebben we een match? Dan heten we je graag welkom in ons team! We bespreken grondig de loon- en arbeidsvoorwaarden en maken praktische afspraken over de start van je loopbaan bij AZ Delta.