You are here

Praktische info

Toegangsbadge en personeelsbadge

Zowel de toegangsbadge als de personeelsbadge met foto worden aangemaakt op de personeelsdienst.

De toegangsbadge verleent toegang tot de werkplek en de parkeerplaatsen van AZ Delta. 

De personeelsbadge met foto wordt zichtbaar gedragen op de (beroeps)kledij. Op die manier maakt iedere medewerker zich identificeerbaar in het ziekenhuis.

Wegwijs

Via het Wegwijs-pocketboekje vind je vlotter je weg in het ziekenhuis. 

Maaltijden

Alle medewerkers kunnen op werkdagen een maaltijd nemen in het ziekenhuisrestaurant tegen verminderde prijs. Het standaarddagmenu (soep, warme maaltijd en dessert) kost op elke campus 5 euro. De dagmenu en prijzenlijsten kan je terugvinden op intranet.

Lockers

Medewerkers die beroepskledij dragen kunnen gebruik maken van een locker waarin persoonlijke  spullen en kledij worden opgeborgen. De personeelsdienst staat in voor de toekenning van deze lockers.

Medisch onderzoek

Iedere medewerker wordt bij opstart uitgenodigd bij de bedrijfsarts voor een medisch onderzoek. De personeelsdienst staat in voor de inplanning van deze afspraak.

Saga ESS

Via de tool Saga kan je als medewerker inzage krijgen in het werkrooster van de dienst, je eigen prestaties, de stand van jouw tellers… Je kan via Saga ook elektronisch een aantal afwezigheden aanvragen of wensen meegeven. Meer uitleg rond het gebruik van deze tool vind je

  • op intranet-personeelsinfo-saga-plan ESS handleiding 

of