You are here

Gynaeccologie-urologie

Voorstelling 5.2.4 CHIR 

5.2.4 is een chirurgische afdeling voor urologische, gynaecologische en plastische chirurg. Er zijn ook twee kamers ingericht voor de behandeling van patiënten met radioactieve medicatie.

Doel van de stage

Als student krijg je heel veel oefenkansen wat wondzorg en sonderen betreft. Bijna alle patiënten hebben een infuus dus hiervoor zijn er ook veel leerkansen. Omdat wij vooral oncologische chirurgie hebben kan je als student ook meer leren over de pathologie achter de chirurgie. Ook het proces van opname en ontslag van een patiënt zal je zeker kunnen opvolgen.
Iedereen is bij ons mentor voor studenten. Je wordt toegewezen aan een mentor en jullie werken zoveel mogelijk samen.  De shiften zijn ook dezelfde als de mentoren. Er zijn heel veel leerkansen op onze afdeling. We bieden heel veel kansen aan maar verwachten ook dat jullie zelf initiatief nemen in jullie leerproces. Het is een drukke afdeling met een hoge turnover van patiënten.
Op de afdeling wordt er nauw samengewerkt met de experten van urologie en borstkliniek. Zo kan je als student volgen hoe onze patiënten op een multidisciplinaire manier benaderd worden.

In een nieuw ziekenhuisgebouw met een elektronisch patiëntendossier met alle moderne voorzieningen kunnen we jullie als studenten een heel mooie werkomgeving aanbieden.
Jullie zijn onze toekomstige collega’s dus zetten we graag in om jullie de best mogelijke opleiding te geven op jullie stage!

Contactpersoon stage

Isabelle Deseure (hoofdverpleegkundige)
t 051 23 71 74
isabelle.deseure@azdelta.be