You are here

Nucleaire geneeskunde 5.0.J2

Voorstelling

De dienst nucleaire geneeskunde situeert zich in campus Rumbeke en bestaat uit een multidisciplinair team van artsen, radiofysicus, verpleegkundigen en technologen. Op onze dienst kan je kennismaken met de wondere wereld van nucleaire geneeskunde waarbij onderzoeken en behandelingen worden uitgevoerd met radioactieve stoffen. Je komt in contact met verschillende diagnostische onderzoeken, therapeutische toepassingen (radio-nuclidentherapie en radio-embolisatie) en gaat aan de slag met hoogtechnologische apparatuur.

Doel stage

Op voorhand wordt er een kennismakingsgesprek ingepland waar we jullie verwachtingen en onze doelstellingen eens overlopen. Daarnaast worden er enkele praktische afspraken gemaakt voor het verdere verloop van de stage.
Het is de bedoeling dat onze medewerkers jullie zoveel mogelijk begeleiden tijdens de stage, zodat jullie een beeld krijgen van ons volledige aanbod aan onderzoeken en therapieën. Deze stageplaats biedt studenten een unieke kans om uitgebreid kennis te maken met de nucleaire geneeskunde en inzicht te krijgen in het vlot en correct aanprikken van venen, vriendelijkheid alsook respectvol omgaan met patiënten en het correct leren toepassen van de stralingsprotectie. Motivatie, leergierigheid en enthousiasme vormen de rode draad die van toepassing is gedurende de volledige stageperiode. In naam van het volledige team willen wij jullie welkom heten en een bijzondere stage toewensen!

Contactpersoon stage

Louis Desmet (hoofdtechnoloog)
t 051 23 70 73
e louis.desmet@azdelta.be