You are here

Operatiekwartier 5.0.3A OK + ontwaakafdeling 5.0.3B ONT

In het operatiekwartier in Rumbeke kan je kennismaken met geplande en dringende ingrepen van alle chirurgische disciplines in een hoogtechnologische omgeving.
Daarnaast kom je in contact met ingrepen met een hogere complexiteit (zoals bv. oncologische ingrepen) of ingrepen waarbij een multidisciplinaire aanpak nodig is (hoog risicopatiënten: multiple pathologie, hogere ASA-classificatie…).

Doel stage

Het is de bedoeling dat onze medewerkers jullie zoveel mogelijk begeleiden tijdens de stage, zodat jullie een beeld krijgen van het volledige traject in het operatiekwartier. Na het overlopen van de voorbereidingen, jullie wensen en verwachtingen worden de praktische afspraken vastgelegd voor het verdere verloop van de stage.
Telkens na de dagelijkse toewijzing gaan jullie van start in onze wondere wereld. Deze stageplaats biedt studenten een unieke kans om achter de schermen van een operatiekwartier mee te kijken en uitgebreid kennis te maken met anesthesie en chirurgie. Probeer deze kans goed te benutten. Horen, zien en leren zijn werkwoorden die van toepassing zijn gedurende de volledige stageperiode.

In naam van het volledige team willen wij jullie welkom heten en een bijzondere stage toewensen!

Contactpersoon voor de stage

Tim Debal  (hoofdverpleegkundige)
t 051 23 71 17
e tim.debal@azdelta.be