You are here

Uro-gynaecologie 5.2.4 CHIR

Voorstelling 

5.2.4 is een chirurgische afdeling voor urologische, gynaecologische en plastische heelkunde. Er zijn ook twee kamers ingericht voor de behandeling van patiënten met radioactieve medicatie.

Doel van de stage

Als student krijg je heel veel oefenkansen wat betreft wondzorg, stomazorg en sonderen. Daarnaast hebben bijna alle patiënten een infuus, wat ook zorgt voor veel leermogelijkheden hieromtrent. Ook het proces van opname en ontslag van een patiënt zal je zeker kunnen opvolgen.
Je wordt toegewezen aan een stagementor en jullie zijn aanwezig in dezelfde shiften zodat jullie zoveel mogelijk samen kunnen werken. We bieden heel veel kansen aan maar verwachten ook dat jullie zelf initiatief nemen in jullie leerproces. Het is een drukke afdeling met een hoge turnover van patiënten.

Op de afdeling wordt er nauw samengewerkt met de experten van urologie en borstkliniek. Zo kan je als student volgen hoe onze patiënten op een multidisciplinaire manier benaderd worden.

In een nieuw ziekenhuisgebouw met een elektronisch patiëntendossier met alle moderne voorzieningen kunnen we jullie als studenten een heel mooie werkomgeving aanbieden. Jullie zijn onze toekomstige collega’s dus zetten we graag in om jullie de best mogelijke opleiding te geven op jullie stage!

Contactpersoon stage

Isabelle Deseure (hoofdverpleegkundige)
051 23 71 74
e isabelle.deseure@azdelta.be