You are here

Chirurgie

Voorstelling afdeling 4D1 CHIR

We bieden alle specialiteiten aan die relevant  zijn voor een regionaal ziekenhuis; orthopedie, urologie, algemene chirurgie, gynaecologie, neus-keel-oorchirurgie, vasculaire- en thoracale chirurgie, mond-kaak-aangezichtschirurgie, plastische chirurgie, pijnkliniek.

Doel van de stage

Onze afdeling biedt heel wat leer- en oefenkansen in o.a. wondzorg, stomazorg, thoraxdrainage, gebruik van spuitpompen, voedingspompen. Ons team is heel toegankelijk voor studenten en biedt heel veel oefenkansen aan verpleegkundigen in opleiding zodat ze kunnen groeien in hun job en als zelfzekere, gemotiveerde en goed getrainde verpleegkundigen kunnen afstuderen.
Er is een sterke variatie aan ingrepen en pathologie. Dit biedt heel wat oefenkansen voor het inoefenen van (wond)technieken o.a. de zorg aan epidurale infusen, Blakedrain, redons, stomazorg, canulezorg, VAC-therapie, enz. Je leert er zelfstandig werken onder begeleiding van een gemotiveerd team. Aarzel niet om ons te contacteren om eens een onderzoek of chirurgische ingreep bij te wonen van je patiënt.
Wij zien ernaar uit om je als stagiair te begeleiden.

Contactpersoon stage

Petra Demoen
t 050 23 23 11
petra.demoen@azdelta.be