You are here

Onthaalmoment

Verplicht onthaalmoment

Als je een stageplaats bij AZ Delta toegewezen kreeg, word je op je eerste stagedag verwacht op het verplicht onthaalmoment. Tijdens dit onthaalmoment krijg je een voorstelling van AZ Delta en worden de logistieke en administratieve formaliteiten afgehandeld.

De studenten worden verwacht

Roeselare

Voor de stageplaatsen op

  • campus Westlaan
  • campus Wilgenstraat,
  • campus Brugsesteenweg
  • Ardolab,
  • Schiervelde

Om 8.30 uur onthaal aan de hoofdingang campus Wilgenstraat, Wilgenstraat 2, 8800 Roeselare door Delphine Ballois. De studenten blijven wachten totdat ze opgehaald worden. Na het onthaal vertrekt de student -stagiair naar haar/zijn respectievelijke stageplaats.

Torhout

Voor de stageplaatsen op de campus Torhout

Om 8.30 uur onthaal inkom campus Rembert, Sint - Rembertlaan 21, 8820 Torhout door Geert Sabbe. De studenten blijven wachten totdat zij opgehaald worden. Na het onthaal vertrekt de student-stagiair naar haar/zijn respectievelijke stageplaats.

Menen

Voor de stageplaatsen op de campus Menen
Om 13.30 uur onthaal aan de hoofdingang campus Menen, Oude Leielaan 6 door Delphine Ballois.  Breng zeker de nodige documenten mee. De studenten vragen ‘s morgens aan het onthaal de route naar hun afdeling.

Wie al onthaalmoment volgde

Studenten die al een onthaalmoment volgden dit academiejaar komen naar de hierboven vernoemde plaatsen om hun nieuwe badge op te halen.

Startmoment eerste dag

Algemeen

De student start zijn eerste stagedag met een dagdienst om 8.30 uur.

UItzondering

  • Voor de afdeling intensieve zorg (1I0 IZ en 1A3 IZ) campus Wilgenstraat start de student-stagiair met een laatdienst om 13.24 uur.
                     Let op, de student-stagiair komt wel naar het onthaalmoment om 8.30 uur.
  • Voor de afdeling intensieve zorg (3B0 IZ)  campus Menen start de student-stagiair met het onthaalmoment om 13.30 uur en daarna begint de student-stagiair aan een laatdienst.
  • Voor de afdeling operatiekwartier (3V0 OK) campus Menen, start de student-stagiair met het onthaalmoment om 13.30 uur en daarna begint de student – stagiair aan een laatdienst.

Het werkschema voor de komende dagen/weken wordt met de verantwoordelijke van de afdeling besproken.