You are here

Vrijwilligers

Twee vrijwilligers praten met een patiënt

Vrijwilligers staan de zorgverleners bij om uw verblijf  in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zij creëren een surplus in het ziekenhuis.

Bent u minstens 17 jaar oud?
Kunt u zich 4 uur per 2 weken vrijmaken?
Dan is vrijwilligerswerk misschien iets voor u!

We werken hiervoor samen met Present, Caritas Vrijwilligerswerk. Present is een autonome vrijwilligersorganisatie die solidariteit wil bevorderen met zieken, ouderen, mensen met een handicap en andere zorgbehoevenden die in een voorziening verblijven.

Vrijwilligers krijgen geen vergoeding, maar we proberen wel onze waardering te tonen met een aantal extraatjes. Hier vindt u al welke diensten graag een beroep doen op vrijwilligers.

Hebt u interesse in vrijwilligerswerk bij AZ Delta, neem dan contact op met

Valerie Stichelbaut
t 051 23 73 38
vrijwilligers@azdelta.be

COVID-19

Momenteel zijn er heel wat mensen als vrijwilliger aan de slag in ons ziekenhuis als extra hulp in deze COVID-crisis. Als verpleegkundige, in de keuken, schoonmaak, als logistieke hulp...

Deze mensen maken voor onze medewerkers en onze patiënten nu het grote verschil! We willen ze dan ook van harte bedanken.
Wil je zelf ook op die manier ons ziekenhuis ondersteunen? Laat dit dan weten via extrapersoneelcorona@azdelta.be, want via deze weg kan je jezelf nog steeds opgeven als vrijwilliger.

Info: personeelsdienst, 13 januari 2021