You are here

Werken Oude Leielaan Menen

Vanaf maandag 10 januari 2022 starten de omgevingswerken aan de Oude Leielaan in Menen. Vanzelfsprekend zullen deze werken ook een impact hebben op iedereen die onze campus in Menen wil bereiken. Hieronder een opsomming van de gevolgen.


Werken oude Leielaan Menen

Impact werken

Verplaatsen hoofdingang

Tijdens de omgevingswerken in de Oude Leielaan zal de hoofdingang verplaatst worden naar de Rijselstraat. Van daaruit zal je als patiënt/bezoeker verder kunnen naar de balie en kiosken. De route die u dient te volgen, zal telkens goed aangeduid zijn.

Voor de ingang aan de Rijselstraat komt er een kiss & ride zone. Zo blijft het mogelijk om patiënten te laten uitstappen aan de tijdelijke hoofdingang.

Spoeddiensten

De spoeddiensten blijven gedurende de volledige duur van de werken bereikbaar.

Parkeergelegenheid

Vanaf begin februari zal parkeersite Bauduin niet langer toegankelijk zijn. Bezoekers en patiënten kunnen uitwijken naar parkeermogelijkheden georganiseerd door stad Menen zoals parking Waalvest, parking Oostkaai...

Circulatie ziekenhuis

De hoofdingang in de Oude Leielaan zal tijdens de werken niet meer toegankelijk zijn. In plaats daarvan ga je als bezoeker of patiënt het ziekenhuis binnen via de ingang in de Rijselstraat. Eens binnen, volg je de bewijzering naar de infobalie en kiosken. Zie onderstaand plan ter verduidelijking.


Meer info over de volledige werkzaamheden vindt u via deze link.