You are here

Campus Menen beperkt toegankelijk door EK triatlon

Komend weekend vindt het Europees kampioenschap triatlon plaats in Menen. Tijdens dit weekend zal onze campus in Menen beperkt toegankelijk zijn. Ook het aantal parkeerplaatsen zal tijdens het evenement erg beperkt zijn.


AZ Delta Campus Menen

We raden bezoekers en patiënten aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Dan vraag je best dat iemand je brengt tot aan de ingang van het ziekenhuis. We willen benadrukken dat campus Menen gedurende het evenement wel bereikbaar blijft voor patiënten en bezoekers. Hieronder vind je het programma.

Vrijdag 25 augustus - Toegang via Fabiolalaan

Op 25 augustus start om 14 uur de aquathlon. De atleten leggen het loopgedeelte af over Sluizenkaai, Rijselstraat, Oude Leielaan en Waalvest. Vanaf 11 uur zijn deze straten dan ook verkeersvrij.

Het ziekenhuis blijft op vrijdag bereikbaar komende van de Fabiolalaan.

Zaterdag 26 augustus - Beperkte parkeermogelijkheden

Op 26 augustus vindt de registratie en briefing voor de atleten plaats in CC De Steiger aan de Waalvest. Hierdoor zal het drukker zijn dan gewoonlijk rondom het ziekenhuis. Onze campus in Menen blijft toegankelijk, maar hou rekening met beperkte parkeermogelijkheden.

Zondag 27 augustus - Toegang via Moeskroenstraat

Op de laatste dag van het kampioenschap, op 27 augustus, gaat om 12 uur de triatlon en aquabike van start. Het parcours loopt doorheen het centrum van Menen. Hierdoor zijn heel wat straten verkeersvrij vanaf 9 uur.

Het ziekenhuis blijft op zondag bereikbaar komende van de Moeskroenstraat (Barakken).


Toegang AZ delta campus Menen - weekend 25 tot 27 augustus

Parkeermogelijkheden

Tijdens het Europees kampioenschap worden heel veel atleten en bezoekers verwacht. Hierdoor zullen er weinig tot geen parkeermogelijkheden zijn in de buurt van het ziekenhuis. We raden dan ook aan om zo veel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Als je toch met de auto komt, hou dan rekening met de verkeersvrije zones en kies om je te laten brengen.

We danken je voor het begrip en wensen alle atleten veel succes toe!