You are here

Gynaecologie-verloskunde verhuist op 10 september

De dienst gynaecologie-verloskunde kan vanaf 10 september enkel nog worden geraadpleegd op campus Brugsesteenweg in Roeselare of in de privépraktijk in de Rondekomstraat 3 in Roeselare. De afdeling verloskunde van campus Wilgenstraat gaat ook op 10 september naar de gerenoveerde kraamafdeling op campus Brugsesteenweg.

Campagnebeeld verhuis dienst gynaecologie-verloskunde

De twee diensten gynaecologie-verloskunde gaan samenwerken in de Brugsesteenweg. Het fertiliteitscentrum voor koppels die niet spontaan zwanger worden en kiezen voor een medisch begeleide zwangerschap blijft in de Rode-Kruisstraat 22.  De dienst gynaecologische oncologie kan ook verder geraadpleegd worden op campus Wilgenstraat.

Raadplegingen en opnames

U kunt uw gynaecoloog raadplegen op campus Brugsesteenweg met ingang via de kraamafdeling in de Gasthuisstraat 8 in Roeselare. Het telefoonnummer is 051 23 73 98.

U kunt ook terecht in de privépraktijk in de Rondekomstraat 3 in Roeselare. Telefoonnummer van de privépraktijk is 051 24 95 75

Parkeren

Parkeren kan op de 2 bezoekersparkings in de Brugsesteenweg. Er zijn sinds kort 200 bijkomende parkeerplaatsen voor bezoekers en patiënten. Er is ook een kleine parkeerplaats in de Gasthuisstraat.