You are here

Inner Wheel Midden West schenkt 2 500 euro aan de borstkliniek

De borstkliniek van AZ Delta mocht een gift van euro 2 500 in ontvangst nemen van de service club Inner Wheel Midden West.


de borstkliniek

Service club Inner Wheel Midden West steunt heel wat sociale projecten. De borstkliniek van AZ Delta is één van de goeie doelen die een financiële duw in de rug kreeg van de service club. Dr. Barbara Bussels mocht de cheque van 2 500 euro in ontvangst nemen. “Met dat geld zullen we het interieur in onze borstklinieklokalen verder gaan inrichten. De bedoeling is om zo een gezellige en geborgen locatie te creëren voor onze borstkanker patiënten.”

De borstkliniek heeft als doel kwaliteitsvolle zorg op een warme persoonlijke manier naar de patiënt te brengen. Eerder dit jaar kreeg de borstkliniek ook al de Eusoma-erkenning. Dit is een erkenning voor het voldoen aan de strengste Europese eisen met betrekking tot het volledige zorgtraject van de borstkankerbehandeling. “Nu willen we vooral inzetten op het interieur van de borstklinieklokalen. Er moet een rustgevende, positieve sfeer ontstaan die een kalmerende en harmonieuze invloed zal hebben op de patiënten”, aldus dr. Barbara Bussels.