You are here

Ontdek campus Torhout tijdens Dag van de Zorg

Kom op zondag 17 maart tussen 10 en 17 uur ontdekken hoe AZ Delta elke dag zijn hart voor zorg waarmaakt in Torhout.


Dag van de Zorg op zondag 17 maart op campus Torhout

Maak kennis met onze afdelingen

Via een uitgestippeld parcours maak je op je eigen tempo kennis met heel wat van onze afdelingen zoals orthopedie, radiologie, het operatiekwartier, de obesitaskliniek, de vernieuwde afdeling endoscopie, de spoeddienst, het Zorgcentrum na Seksueel Geweld (ZSG), de nierdialyse, de fysiozaal en leer- en innovatiecentrum RADar. Bovendien stelt de patiëntenkeuken - uitzonderlijk - zijn deuren voor je open.

Onderweg leer je niet alleen reanimeren en een beroerte herkennen, maar je gaat ook zelf aan de slag in onze gipskamer, met de prikarm in ons dagziekenhuis en met een VR-bril op de afdeling kinderziekten.

Ook de plannen op campus Torhout komen uitgebreid aan bod. Zo willen we nog meer inzetten op kwaliteitsvolle en warme zorg in de regio.

Kindvriendelijk

Voor de jongste bezoekers valt er heel wat te beleven op campus Torhout. Neem samen met onze kindermascotte bAZuul deel aan een zoektocht, laat je schminken of ga je toch liever voor een gek kapsel? Vergeet zeker je knuffel niet mee te nemen, want dr. Knuffel doet een gezondheidscheck.

Praktische info

  • Op zondag 17 maart van 10 tot 17 uur.
  • In AZ Delta campus Torhout (Sint-Rembertlaan 21, 8820 Torhout).
  • Schrijf je hier in.
  • Het parcours is geschikt voor buggy’s en rolstoelen.
  • Kom je met de auto? Parkeren kan gratis op de parking van het ziekenhuis.
  • Kom je met de fiets? Maak gebruik van onze fietsenstalling.