You are here

Start verhuis naar gebouw raadplegingen Torhout

Op campus Torhout verhuizen deze week de eerste diensten richting het gebouw voor raadplegingen. Vanaf 29 januari 2024 zullen zo de raadplegingen van enkele medische diensten doorgaan in het nieuwe tijdelijk onderkomen.


gebouw voor raadplegingen op campus Torhout

Verhuis raadplegingen

In het voorjaar van 2024 starten de renovatiewerken aan campus Torhout. Om de gevolgen van de werken op het zorgaanbod tot een minimum te beperken, nemen enkele diensten hun intrede in een tijdelijk gebouw voor raadplegingen. Concreet verhuizen in deze eerste fase de raadplegingen van:

  • kinderziekten
  • neurologie
  • oogziekten
  • neus-keel-oorziekten

Wie een afspraak heeft op één van bovenstaande diensten, volgt na aanmelding het correcte routenummer. De signalisatie in het ziekenhuis is aangepast zodat je vlot tot bij de juiste dienst komt.

Renovatiewerken

Na de verhuis van deze raadplegingen, starten de renovatiewerken aan het bestaande gebouw. Een deel van het bestaand gebouw zal worden verbreed met een wacht-en- circulatieboulevard (zie geel op afbeelding). Er komen ruime wachtplaatsen voor patiënten met uitzicht op de binnentuin. Daarnaast zal op die manier ook meer ruimte zijn voor de algemene circulatie in het ziekenhuis.


De nieuwe wacht-en-circulatieboulevaard is aangeduid in geel