You are here

Verhuis naar campus Rumbeke start begin juni

AZ Delta heeft groen licht gekregen van het Agentschap Zorg en Gezondheid om te verhuizen naar de nieuwe hoofdcampus in Rumbeke. Begin juni starten de verhuisactiviteiten. 
Er zal bij de verhuis voldoende rekening gehouden worden met alle maatregelen rond corona om de veiligheid van patiënten, artsen en medewerkers te verzekeren.


We zetten de belangrijkste data hier even op een rij.

Raadplegingen
De raadplegingen van de artsen verhuizen op 4 en 5 juni naar campus Rumbeke en gaan er van start op 8 juni.

Spoed
Op 9 juni om 6 uur gaat op campus Rumbeke de dienst spoedgevallen open. Meteen gaat de huidige spoed in campus Wilgenstraat (ingang Meensesteenweg) dicht.  Voor alle spoedgevallen rijdt u dus naar campus Rumbeke vanaf dan.
Ook het operatiekwartier, het cathlab en intensieve zorg  starten op 9 juni om 6 uur in campus Rumbeke.

Verpleegafdelingen
Op 9 en 10 juni worden de patiënten verhuisd van campus Wilgenstraat naar campus Rumbeke. 

Op 15 juni gaan de kraamafdeling en de afdeling kinderziekten van campus Brugsesteenweg naar campus Rumbeke. De afdelingen en het verloskwartier op de nieuwe campus gaan er open om 8 uur ’s morgens.
De raadplegingen van de gynaecologen en de kinderartsen starten in Rumbeke ook op op 16 juni.

Op 16 juni is dan campus Westlaan aan de beurt. Dan verhuizen de afdelingen geriatrie, psychiatrie en palliatieve zorg van campus Westlaan naar campus Rumbeke. 

De patiënten en hun familie worden goed begeleid door artsen en zorgverleners en krijgen ook informatie over hoe de verhuizing precies wordt georganiseerd. 

Na de verhuizing zullen de campussen Wilgenstraat en Westlaan gesloten worden.