You are here

Patiënte schenkt 4650 euro voor palliatieve zorg

Patiënte Linda Soenen schenkt samen met haar gezin maar liefst 4650 euro aan het team palliatieve ondersteuning van campus Torhout. Elk jaar organiseert Linda met haar gezin acties om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar hebben ze besloten om de opbrengst te schenken aan ons team palliatieve ondersteuning.


patiënte Linda schenkt € 4650 aan het team palliatieve ondersteuning

Linda Soenen organiseert jaarlijks samen met haar gezin enkele acties ten voordele van een goed doel. Eind vorig jaar organiseerden ze zo een succesvol dessertbuffet en pralineverkoop.

"Om team te ondersteunen organiseerden wij eind vorig jaar een dessertbuffet en pralineverkoop. Dankzij de gulle steun van velen kunnen we het mooie bedrag van 4650 euro schenken. We zijn ervan overtuigd dat er iets moois mee gerealiseerd zal kunnen worden. We hopen dat het een lichtpuntje mag zijn voor iedereen die een moeilijke weg af te leggen heeft."

Het team is ontzettend dankbaar voor deze schenking. “We zullen ervoor zorgen dat het geld goed besteed wordt ten behoeve van patiënten die palliatieve zorg nodig hebben.”