You are here

Verhuis triagepost naar Ardooisesteenweg Roeselare

Op donderdag 15 oktober verhuist de triagepost voor de COVID-testen van de spoedafdeling van AZ Delta naar het vroegere ‘Ardolab’ in de Ardooisesteenweg 276. De verhuis maakt een grotere testcapaciteit mogelijk.

Het gebouw, waarin het lab van AZ Delta was ondergebracht, staat leeg sinds de verhuis van het lab naar de nieuwe campus in Rumbeke. Door de verhuizing naar Ardolab kan het aantal tests worden opgetrokken van een gemiddelde van 60 per dag de voorbije weken tot een 150-tal per dag. De stad Roeselare, de huisartsenkring Midden-West-Vlaanderen en AZ Delta werkten nauw samen om de verhuis op korte termijn te kunnen organiseren.

Op afspraak

Het is niet de bedoeling om op eigen houtje naar de post te gaan. Enkel als je een afspraak hebt, kan je er langsgaan voor een test.
Het resultaat van de test krijg je dan de volgende dag te horen van je huisarts die dan ook zal bekijken welke behandeling je nodig hebt. Je kan het resultaat opzoeken via het online platform www.cozo.be. Patiënten van AZ Delta kunnen het resultaat terugvinden in hun dossier via het zorgportaal mijn.azdelta.be

Meer uitleg over de triagecentra en de openingsuren