You are here

Jobstudenten

jobstudent bij schoonmaakkar

Wil jij tijdens de vakantie een centje bijverdienen in een unieke omgeving? Wij bieden elk jaar een heel pak boeiende studentenjobs aan!

Waarom kiezen voor AZ Delta?

Bij AZ Delta werken duizenden mensen en elke dag geven ze het beste van zichzelf: op het werk, maar ook daarnaast. Hierbij kunnen ze zeker nog wat extra helpende handen gebruiken. Spreekt een studentenjob bij AZ Delta jou aan? Bekijk dan zeker onze vacature(s)!

Veelgestelde vragen

 • Vanaf welke leeftijd kan ik aan de slag als jobstudent bij AZ Delta?
  Je kan bij ons aan de slag als jobstudent in het jaar waarin je 16 wordt. Voor sommige functies is er wel een bepaalde leeftijd vereist, dit staat dan ook vermeld in de vacature.
   
 • Voor welke functies zoeken wij jobstudenten?
  We zetten jobstudenten in op verschillende diensten. Een studentenjob in de zorg, bij de schoonmaak, in de bistro, maar ook administratieve functies behoren tot de mogelijkheden. Er is een ruim aanbod aan diverse vakantiejobs. Ontdek alle mogelijkheden op onze vacaturepagina.
   
 • Hoeveel verdien ik als jobstudent?
  Het loon is afhankelijk van de functie die je uitoefent binnen ons ziekenhuis. In de vacature(s) vind je hierover meer informatie.
   
 • Hoeveel dagen kan ik in AZ Delta als jobstudent werken tijdens de zomer?
  We vragen om als jobstudent minimum twee weken aaneensluitend te werken. Afhankelijk van jouw beschikbaarheden en van onze noden kan de periode waarin je wordt ingepland ook korter of langer zijn.
   
 • Vanaf wanneer kan ik mezelf kandidaat stellen voor een vakantiejob in de zomer?
  De vacature(s) komen in januari online voor de zomerperiode die eraan komt. Schrijf je alvast in op onze job alert! Dan geven wij jou een seintje zodra de vacature(s) online komen.
   
 • Wanneer krijg ik bevestiging dat ik in de zomer een vakantiejob kan doen?
  Je krijgt ten laatste de week na de paasvakantie een seintje. Als we je niet meteen hebben kunnen inplannen, kan je wel worden opgenomen in onze werfreserve als je dit wenst. Mocht er zich nog een annulatie voordoen of als we toch extra jobstudenten nodig hebben, zullen we jou dan contacteren.
   
 • Zijn er ook studentenjobs buiten de zomermaanden?
  Ook in het weekend en in de andere schoolvakanties zetten we soms studenten in op verschillende diensten. Als dat nodig is, dan zetten we een vacature online.

Praktische afspraken

 • We communiceren enkel met de betrokken student, er verloopt geen communicatie via de ouders.
 • Een medewerker van rekrutering en selectie zal je contacteren wanneer we je kunnen inplannen. Als je binnen de 7 dagen niet reageert, dan gaan we ervanuit dat je geen interesse hebt. 
 • We vragen om tijdens de zomerperiode minstens twee weken aaneensluitend te werken. Als dit voor jou niet mogelijk is, hou er dan rekening mee dat je kans op vakantiewerk kleiner wordt tijdens deze periode.

Nog vragen?

Als je nog op zoek bent naar wat algemene info over werken als jobstudent, dan verwijzen we je graag door naar www.studentatwork.be.
Voor bijkomende info in verband met een vakantiejob bij AZ Delta kan je mailen naar jobstudent@azdelta.be.