You are here

Jouw start

Ondertekenen contract

Nadat je goed nieuws kreeg en jouw tewerkstelling bij AZ Delta bevestigd werd, stellen wij jouw contract zo snel mogelijk op. Je kan je contract vervolgens digitaal ondertekenen. Bij vragen kan je altijd terecht bij de dienst HR.
Proficiat, je bent er nu officieel één uit de duizend!

Startgesprek voor een vlotte start

Twee weken voor je opstart, nodigen we je uit in campus Rumbeke voor een gesprek waarbij je alle praktische info ontvangt om vlot te kunnen opstarten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw foto- en toegangsbadge. Daarmee kan je op je eerste werkdag vlot de personeelsparking op.
Als je gebruik zal maken van beroepskledij krijg je een locker toegewezen waarin je je persoonlijke spullen kan opbergen.
Kom je als nieuwe medewerker in contact met patiënten of doe je fysiek werk? Dan plannen we een eerste medisch onderzoek bij onze bedrijfsarts.

We zorgen ervoor dat het duidelijk is waar en wanneer je verwacht wordt op je eerste werkdag. Als je start in campus Rumbeke, sluiten we het gesprek af met een kleine rondleiding. Je krijgt ook een Wegwijs-pocketboekje mee waarmee je vlot je weg door het ziekenhuis kan vinden.
Vóór je opstart krijg je ook een onthaalbundel doorgemaild. Hierin kan je heel wat praktische informatie terugvinden over bv. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ziekenhuishygiëne, arbeidsongevallen, vakantiedagen…

Introductiegesprek

Op de dienst zelf kan je tijdens een introductiegesprek samen met je leidinggevende afstemmen over de verwachtingen rond je opstart en inwerkperiode. Om je de kans te geven jezelf stap voor stap in te werken in de nieuwe job, maken wij gebruik van een inwerkchecklist. Je beheert dit document zelf en bent mede verantwoordelijk voor het doorlopen van de verschillende stappen in dit proces. Deze checklist wordt geëvalueerd tijdens het tussentijds functioneringsgesprek en evaluatiegesprek.

Onthaaldag

Elke maand wordt een onthaaldag voor nieuwe medewerkers georganiseerd. Naast een interactieve manier om kennis te maken met het ziekenhuis bieden we er ook enkele opleidingsmodules aan zodat je aan de slag kan!

Peter of meter

De meeste diensten wijzen elke nieuwe medewerker een meter of peter toe op de afdeling. Jouw meter of peter helpt je op een makkelijke en vlotte manier in te werken binnen het team, ondersteunt je tijdens de verschillende stappen van je inwerkperiode en maakt je wegwijs in de nieuwe werkomgeving.