You are here

Eerste stagedag

We kijken uit om je op de eerste stagedag te verwelkomen. Om de opstart alvast vlot te laten verlopen, geven we je graag nog wat informatie over je stage mee.

Als je een stageplaats bij AZ Delta toegewezen kreeg, word je op je eerste stagedag verwacht voor het onthaalmoment. Je eerste stagedag start altijd om 8.30 uur met het onthaal. Behalve voor studenten die stage doen in campus Menen: zie verder hieronder.

Het werkschema voor de komende dagen/weken wordt met de verantwoordelijke van de afdeling besproken. Je neemt vooraf contact op om je werkschema te ontvangen.  Een stage kan niet starten op een feestdag. Tijdens je stage sta je zelf in voor aangepaste kledij en (veiligheids)schoenen met uitzondering van stagiairs op de dienst spoedgevallen en  operatiekwartier.

Verplicht onthaalmoment

Om de coronaveiligheidsmaatregelen te respecteren vragen we je bij binnenkomst van het ziekenhuis een mondmasker te dragen. Het onthaalmoment begint met een voorstelling van AZ Delta (missie en waarden, campussen…). Daarnaast krijg je heel wat praktische informatie in het kader van je stage (stagekledij, kleerkastjes, parking...) en er worden enkele administratieve zaken afgehandeld. 

Stageplaatsen Rumbeke en Brugsesteenweg Roeselare

Om 8.30 uur word je verwacht in ons leer-en innovatiecentrum RADar in campus Rumbeke, Deltalaan 1, 8800 Roeselare-Rumbeke.

Loop je stage in campus Brugsesteenweg sluit je ook aan bij dit onthaalmoment in campus Rumbeke en mag je na het onthaal vertrekken naar je afdeling in de campus Brugsesteenweg, Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare.

Loop je stage in campus Rumbeke dan word je na het onthaalmoment begeleid naar de kleedkamers. Van daaruit vertrek je naar jouw afdeling.

Stageplaatsen Torhout

Om 8.30 uur word je verwacht in het auditorium van Campus Rembert, Sint-Rembertlaan 21, 8820  Torhout. Het auditorium kan je bereiken door route 201 te volgen (aan het onthaal links- dan rechts- voorbij draai op het einde naar verdiep eronder gaan). Daar zal je opgewacht worden door inscholingscoach Lander Goeminne. Na het onthaal vertrek je naar jouw afdeling.

Stageplaatsen Menen

Om 13.30 uur word je verwacht aan onthaal aan de hoofdingang campus Menen, Oude Leielaan 6. Je blijft er wachten tot je wordt opgehaald door inscholingscoach Judy-Lois Coutigny. De studenten vragen ‘s morgens aan het onthaal al de route naar hun afdeling en starten met hun stage. 

Studenten die al een onthaalmoment volgden dit academiejaar komen de eerste stagedag een nieuwe badge ophalen conform met de afspraak en locatie van het onthaalmoment op volgende tijdstippen:

  • Campus Rumbeke + Brugsesteenweg: om 8.30 uur, bij de inscholingscoach (Judy-Lois), in het leer- en innovatiecentrum RADar in Rumbeke 
  • Campus Menen: om 13.30 uur, bij de inscholingscoach (Judy-Lois), aan het onthaal van het ziekenhuis
  • Campus Torhout: om 8.30 uur, bij de inscholingscoach (Lander), aan het auditorium   

Mobiliteit

Auto

  • Campus Rumbeke: de eerste stagedag mag je parkeren op de bezoekersparking. Je neemt een ticket om op te rijden. Je ontvangt van ons een gratis uitrijticket voor die dag. De volgende dagen kunnen jullie met jullie badge terecht op de personeelsparking.  
  • Campus Brugsesteenweg: je krijgt met je badge toegang tot de personeelsparking aan de overkant van het ziekenhuis.
  • Campus Torhout: je kan parkeren op de bezoekers- of personeelsparking.
  • Campus Menen: er zijn mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt van het ziekenhuis en op de parking Bleekvesterij. 

Met de fiets

Bij iedere campus is er een fietsenstalling. Met je badge krijg je toegang tot de fietsenstalling.

Openbaar vervoer

Onze campussen liggen op wandelafstand van het station Roeselare of Menen of Torhout (+/- 20min).
Behalve campus Rumbeke. Er is een lijnbus vanuit centrum Roeselare (met halte aan het station) die stopt aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Bekijk de recente uurregeling op de website van De Lijn.