You are here

Eerste stagedag

Als je een stageplaats bij AZ Delta toegewezen kreeg, word je op je eerste stagedag verwacht voor het onthaalmoment. Je eerste stagedag start altijd om 8.30 uur met het onthaal. Het werkschema voor de komende dagen/weken wordt met de verantwoordelijke van de afdeling besproken. Een stage kan niet starten op een feestdag.
Tijdens je stage sta je zelf in voor aangepaste kledij en (veiligheids)schoenen. Op vertoon van je identificatiebadge van AZ Delta, kan je een maaltijd krijgen in het personeelsrestaurant aan personeelstarief.

Verplicht onthaalmoment

Tijdens het onthaal krijg je een voorstelling van AZ Delta en worden de logistieke en administratieve formaliteiten afgehandeld.

Stageplaatsen Roeselare 

  • campus Rumbeke, Deltalaan 1, 8800 Roeselare-Rumbeke
  • campus Brugsesteenweg, Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare

Om 8.30 uur word je verwacht aan het onthaal aan de hoofdingang campus Rumbeke. Je blijft er wachten tot je wordt opgehaald door inscholingscoach Delphine Ballois. Daarna vertrekt de student -stagiair naar haar/zijn respectievelijke stageplaats.

Stageplaatsen Torhout

Om 8.30 uur word je verwacht aan het onthaal inkom campus Rembert, Sint - Rembertlaan 21, 8820 Torhout. Je blijft er wachten tot je wordt opgehaald door inscholingscoach Geert Sabbe. Daarna vertrekt de student-stagiair naar haar/zijn respectievelijke stageplaats.

Stageplaatsen Menen

Om 13.30 uur word je verwacht aan onthaal aan de hoofdingang campus Menen, Oude Leielaan 6. Je blijft er wachten tot je wordt opgehaald door inscholingscoach Delphine Ballois. De studenten vragen ‘s morgens aan het onthaal al de route naar hun afdeling.

Om de coronaveiligheidsmaatregelen te respecteren vragen we je bij binnenkomst van het ziekenhuis een mondmasker te dragen.

Studenten die al een onthaalmoment volgden dit academiejaar komen de eerste stagedag een nieuwe badge ophalen in de campus waar ze stage lopen op volgende tijdstippen:

Campus Rumbeke: om 8.30 uur, bij de inscholingscoach, aan het onthaal van het ziekenhuis
Campus Brugsesteenweg: om 8.30 uur bij de personeelsdienst
Campus Menen: om 13.30 uur bij de inscholingscoach, aan het onthaal van het ziekenhuis
Campus Torhout: om 8.30 uur bij de inscholingscoach, aan het onthaal van het ziekenhuis

Mobiliteit

Auto

Campus Rumbeke: de eerste stagedag mag je parkeren op de bezoekersparking. Je neemt een ticket om op te rijden. De volgende dagen kunnen jullie met jullie badge op de personeelsparking.   

Campus Brugsesteenweg: je krijgt met je badge toegang tot de personeelsparking aan de overkant van het ziekenhuis.

Campus Torhout: je kan parkeren op de bezoekers- of personeelsparking.

Campus Menen: er zijn mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt van het ziekenhuis.

Met de fiets

Bij iedere campus is er een fietsenstalling. Met je badge krijg je toegang tot de fietsenstalling.

Openbaar vervoer

Onze campussen liggen op wandelafstand van het station Roeselare of Menen of Torhout (+/- 20 min).
Behalve campus Rumbeke. Er is een lijnbus vanuit centrum Roeselare (met halte aan het station) die stopt aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Hier de recente uurregeling of op de website van De Lijn.