You are here

Eerste stagedag

We kijken uit om je op de eerste stagedag te verwelkomen. Om de opstart alvast vlot te laten verlopen, geven we je graag nog wat informatie over je stage mee.

 De eerste stagedag start altijd om 8u30 met een verplicht onthaalmoment, behalve voor studenten die stage lopen in campus Menen: zie verder hieronder. Tijdens het onthaalmoment krijg je nog wat extra info mee en wordt de administratie afgewerkt. Een onthaalmoment verloopt hetzelfde in iedere campus en volg je eenmalig per academiejaar (1/9 – 31/8).  

Om je uurrooster te verkrijgen neem je op voorhand contact op met de afdeling, het secretariaat of de stagementor. De HR Officers maken geen werkroosters op.

Tijdens je stage sta je zelf in voor aangepaste kledij en (veiligheids)schoenen. Kledij wordt enkel voorzien bij studenten die stage lopen op het operatiekwartier, pijncentrum, fertiliteitscentrum of CSA.

Verplicht onthaalmoment

Stageplaatsen Rumbeke en Brugsesteenweg Roeselare

Voor beide campussen word je om 8.30 uur verwacht in ons leer-en innovatiecentrum RADar in campus Rumbeke, Deltalaan 1, 8800 Roeselare-Rumbeke.

Loop je stage in campus Brugsesteenweg, dan vertrek je na het onthaalmoment op campus Rumbeke naar je afdeling op campus Brugsesteenweg. Je mentor op de afdeling helpt je verder met een goede opstart van je stage.

Stageplaatsen Torhout

Om 8.30 uur word je verwacht in het auditorium van Campus Torhout. Het auditorium kan je bereiken door route 201 te volgen.

Stageplaatsen Menen

Om 13.30 uur word je verwacht aan het onthaal bij de hoofdingang van campus Menen. De HR Officer zal je opwachten en het onthaalmoment zal doorgaan in Huis Bovyn. Indien je als student opstart om 8u30 vraag je de route van de afdeling aan het onthaal.

Studenten die al een onthaalmoment volgden doorheen het academiejaar

Je badge kom je ophalen samen met de studenten die nog geen onthaalmoment volgden. Dokter-stagiairs houden hun badge bij doorheen het volledige academiejaar.

  • Campus Rumbeke + Brugsesteenweg: om 8.30 uur, in het leer- en innovatiecentrum RADar in Rumbeke
  • Campus Torhout: om 8.30 uur, aan het auditorium   
  • Campus Menen: om 13.30 uur, aan het onthaal van het ziekenhuis

Mobiliteit

Auto

  • Campus Rumbeke: de eerste stagedag mag je parkeren op de bezoekersparking. Je neemt een ticket om op te rijden. Je ontvangt van ons een gratis uitrijticket voor die dag. De volgende dagen kan je met je badge terecht op de personeelsparking.  
  • Campus Brugsesteenweg: je krijgt met je badge toegang tot de personeelsparking aan de overkant van het ziekenhuis.
  • Campus Torhout: je kan parkeren op de bezoekers- of personeelsparking.
  • Campus Menen: er zijn mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt van het ziekenhuis en op de parking Bleekvesterij. 

Met de fiets

Bij iedere campus is er een fietsenstalling. Met je badge krijg je toegang tot de fietsenstalling.

Openbaar vervoer

Onze campussen liggen op wandelafstand van het station Roeselare of Menen of Torhout (+/- 20min).
Behalve campus Rumbeke. Er is een lijnbus vanuit centrum Roeselare (met halte aan het station) die stopt aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Bekijk de recente uurregeling op de website van De Lijn.