You are here

Stagebegeleiding

Onthaalmoment meevolgen

Tijdens het onthaalmoment geven we een korte voorstelling van het ziekenhuis met praktische informatie en uitleg over de guidelines binnen AZ Delta. Stagebegeleiders kunnen het onthaalmoment meevolgen de eerste stagedag met de studenten. Graag uw gegevens (naam, voornaam en onderwijsinstelling) doorgeven aan de inscholingscoaches. Voor de campus Menen en Roeselare (Rumbeke of Brugsesteenweg) aan Delphine Ballois. Voor de campus Torhout aan Benedikte Desplentere 

Badge aanvragen

Binnen AZ Delta dragen we veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We willen dit ook graag binnen ons stagebeleid toepassen. Er is een specifieke regeling uitgewerkt rond de identificatie van stagebegeleiders die naar AZ Delta komen. Iedere stagebegeleider draagt een fotobadge van AZ Delta. Wie komt voor werkbegeleiding zal ook een extra toegangsbadge ontvangen (gebruik kleedkamers).
Hieronder vind u de afspraken om een badge aan te vragen.

Stuur volgende gegevens in één e-mailbericht naar Judy-Lois Coutigny via judy-lois.coutigny@azdelta.be of via Lander Goeminne via lander.goeminne@azdelta.be
- naam + voornaam, adres, geboortedatum + plaats, rijksregisternummer
- een foto als JPEG afbeelding (type pasfoto)
- specifiëren  op welke campussen u werkbegeleiding zal geven

Bij ontbreken van één van deze gegevens kan de badge niet worden opgemaakt.

Na opmaak van de badge ontvangt u per mail bericht waar deze kan worden opgehaald.
U krijgt per mail een uitnodiging om vrijblijvend de e-learning van HiX te maken. De e-learning wordt enkel naar een schoolmailadres verstuurd. Na drie weken wordt de e-learning afgesloten.

Parking

Tijdens uw werkbezoek kunt u parkeren op de bezoekersparking. Als u regelmatig het ziekenhuis bezoekt, raden we u aan een 10-beurtentoegangskaart voor parkeren te kopen, wat voordeliger is.