You are here

Keuken

Catering

In keuken campus Torhout worden de middagmalen voor alle campussen AZ Delta klaargemaakt. De middagmalen worden in bulk of op dienbladniveau getransporteerd naar de andere campussen.

Voor verdeling ontbijt en avondmaal zijn er in iedere campus broodbuffetwagens. Dit laat de patiënt toe op het moment van ontbijt en avondmaal zijn keuze te maken uit een ruim aanbod.

In iedere campus is ook een restaurant. De restaurants worden uitgebaat door een extern catering bedrijf. Naast de eigen medewerkers kunnen ook bezoekers genieten van een gevarieerd aanbod.

We proberen steeds veilige, evenwichtige, gezonde en lekkere maaltijden te serveren.

Het spreekt vanzelf dat we daarbij een aangepaste voeding aanbieden aan patiënten die een dieet volgen. Als een patiënt of een bezoeker van het restaurant een voedselallergie heeft, bieden we een aangepaste voeding aan. Het extern cateringbedrijf staat ook in voor cateringopdrachten voor vergaderingen, recepties , symposia… Het assortiment omvat zowel belegde broodjes, koude schotels, pastasalades, koude en warme hapjes…

Taken

Wanneer je een stage doet in de keuken maak je kennis met alle facetten van het keukengebeuren. Er zijn heel wat taken en je helpt mee met de keukenmedewerkers bij ontvangst en stockage goederen, voorbereidingen koude en warme keuken, portioneren, afwas, reiniging… Je maakt ook kennis met onze recepturen en  de voedingsproducten van onze leveranciers.

HACCP

Al gehoord van HACCP op school? Het correct opvolgen van alle HACCP procedures is cruciaal binnen onze keukenwerking. Je leert hoe wij dit concreet aanpakken.

Kortom een heel gevarieerde stageplaats waarbij je terecht komt in een enthousiast keukenteam. We verwachten een goede inzet, we zijn vriendelijk voor elkaar en er is wederzijds respect. Een onberispelijke persoonlijke hygiëne is een must. Je krijgt continu feedback en we staan steeds open voor je vragen.

Veel succes en we zijn ervan overtuigd dat je heel wat zal bijleren.

Contactpersoon stage

Annick Denoyel, teamleider
t 050 23 26 56
e annick.denoyel@azdelta.be