You are here

Grootkeuken – Bistro

Wij zijn een enthousiast team van koks, keukenmedewerkers en magazijniers. Wij bevinden ons op de 4 campussen van AZ Delta: Rumbeke, Torhout, Brugsesteenweg en Menen.

Ons voedingsgebeuren is op gedeeld in twee aparte aspecten:

  • Koken voor patiënten
  • Koken voor medewerkers en bezoekers

Koken voor patiënten -  Campus Torhout

In Torhout zijn onze koks dagelijks in de weer om lekkere maaltijden te bereiden aangepast aan het voedingspatroon van de patiënten. Deze voeding wordt in Torhout geportioneerd door de keukenmedewerkers voor onze patiënten in campus Torhout, Brugsesteenweg en Menen. Voor de campus Rumbeke wordt de voeding in bulk uitgevoerd waar het geportioneerd wordt per patiënt op de verpleegafdelingen. Gemiddeld portioneren wij 900 maaltijden per dag. Het ontbijt en avondmaal wordt aan de patiënt aangeboden in de vorm van een broodbuffetwagen waaruit zij kiezen wat zij op dat moment graag willen eten. Het aanvullen van deze broodbuffetwagens is eveneens een taak van de keukenmedewerkers. Verder dient ook iedereen een taak in de afwas op zich te nemen.
Wij dragen de HACCP normen hoog in het vaandel en zien hierin een verantwoordelijkheid voor iedereen op de werkvloer.

Contactpersoon stage

Heb je vragen over een stage als (hulp)kok of magazijnier? Contacteer:

Philip Van Hoornick
t 050 23 26 56
e philip.vanhoornick@azdelta.be

Heb je vragen over een stage als keukenmedewerker? Contacteer:

Stiene Seynaeve
051 23 70 41
e stiene.seynaeve@azdelta.be

Koken voor medewerkers en bezoekers – Campus Rumbeke

In iedere campus is er een bistro waar je gezellig kan vertoeven. Er is een gevarieerd aanbod voor zowel de medewerkers als de bezoekers.

We streven naar een gevarieerde, evenwichtige, gezonde en lekkere maaltijd of tussendoortje. Voor elk wat wils. Er is keuze tussen een snelle hap, een gezond broodje beleg, een koude schotel,  een croque, verschillende soorten pasta’s waaronder onze bekende spaghetti bolognaise, een gezonde dagschotel alsook een vegetarische dagschotel.

De maaltijden voor de medewerkers en bezoekers worden klaargemaakt in campus Rumbeke en uitgevoerd naar de campussen Torhout- Brugsesteenweg en Menen.
Daarnaast is er ook een cateringafdeling die instaat voor de opdrachten van vergaderingen, recepties, … Het assortiment omvat zowel belegde broodjes, koude schotels, pastasalades, koude en warme hapjes…

Het correct opvolgen van alle HACCP procedures is cruciaal binnen onze bistrowerking. We achten iedereen dan ook mee verantwoordelijk op de werkvloer.

Onze bistro bestaat uit een enthousiast team van koks, keukenmedewerkers, free flowers, afwassers...

Wanneer je stage doet in de bistro maak je kennis met alle facetten in het bistrogebeuren. Er zijn heel wat verschillende taken, voorbereiding koude keuken, warme keuken, afwas, bestellen en begeleiden van de klanten, verkoop,... We zijn ervan overtuigd dat je heel wat zal bijleren in het bistrogebeuren van AZ Delta!

Contactpersoon stage

Heb je vragen over een stage als (hulp)kok of magazijnier? Contacteer:

Christophe Callewaert
051 23 70 50
e Christophe.callewaert@azdelta.be

Heb je vragen over een stage als keukenmedewerker, bestellen bistro of afwasmedewerker? Contacteer:

Karine Vanassche
t 051 23 70 49
e Karine.vanassche@azdelta.be